Hlavní obsah

Zlomená rtěnka? Máme pro vás 2 vychytávky, jak ji můžete zachránit

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozbité věci se nutně nemusejí hned vyhazovat, některé se totiž dají během chvilky opravit. To je i případ zlomené rtěnky. Ukážeme vám hned dva rychlé triky, jak jí opět navrátit život.

Článek

Ať už máte jednu osvědčenou, kterou používáte léta, nebo ráda zkoušíte nové trendy a odstíny, rtěnka zkrátka patří do kabelky většiny žen. Dokáže během chvilky proměnit šedou myšku ve vampa, v elegantní dámu nebo seriózní podnikatelku. Zkrátka: tenhle malý kosmetický zázrak umí s obličejem i ženským sebevědomím udělat divy.

A právě proto je – když se stane nehoda a oblíbená rtěnka se zlomí či jinak poškodí – velká škoda takový skvost vyhazovat. Ukážeme vám dva zcela jednoduché triky, jak zlomenou tyčinku opravit či z ní vykouzlit během několika minut tónovací balzám na rty. A takové fígly se rozhodně vyplatí znát.

Poznámka redakce: Při natáčení nebylo ublíženo žádné rtěnce. Obě dvě růže na rty se dál používají tak, jak vidíte ve videu.

Používáte raději rtěnku, nebo lesk na rty?

Reklama

Související témata:

Načítám