Hlavní obsah

Září podle tarotu: Karty odhalí, co čeká právě vaše znamení!

Foto: Thinkstock

Září je začátkem podzimu, ale právě pro vás to může být krásné období!Foto: Thinkstock

Reklama

Září je měsíc zklidnění a řádu. Po rozvolněných prázdninách, které přinášejí trochu dobrodružství a změn snad každému, se vše vrací do zajetých kolejí. Co o nadcházejících dnech říkají tarotové karty?

Článek

Devátého září vás čeká úplněk ve znamení Ryb, což má velký dopad na lidskou psychiku. Hlavním úkolem tak zůstává jediné – nebrat si věci moc osobně. Kromě toho však luna podpoří vaši kreativitu a nové nápady se jenom pohrnou. A co taroty předpovídají právě vašemu znamení? Vyložili jsme je pro vás!

Beran (21. 3.–20. 4.) Spravedlnost – 6 pentaklů – Síla

Září pro vás vypadá dosti pozitivně, všechno se tak nějak „vyčasí“ a věci dopadnou tak, jak by měly. Konečně se vyřeší to, co vás dlouhodobě trápilo, najdete v sobě sílu udělat rozhodující krok. Buďte velkorysí a pomáhejte svému okolí, vrátí se vám to, a budete potřebovat. Počítejte s tím, že v září si budete muset oběhnout úřadové kolečko, ať už řešíte cokoli. I když to bude na delší dobu, nakonec vyřídíte vše, co je třeba.

Býk (21. 4.–21. 5.) Velekněžka – 10 pentaklů – 8 pentaklů

Možná máte trochu pochybnosti o tom, jestli váš vztah směřuje tam, kam by měl, cítíte se trochu osaměle a odstrčeně. Je čas na tom zapracovat a věnovat v září vztahu více energie než obvykle, protože se vám všechna zase vrátí zpět. Zapracujte na pohodlí a klidu ve svém domově – a to platí i pro ty, kteří jsou single, potenciální partner se pak o něco pravděpodobněji objeví na obzoru. Září mimo jiné také svědčí práci, kde bude všechno šlapat.

Foto: Thinkstock

Býk by měl trochu zapracovat na svém vztahuFoto: Thinkstock

Blíženci (22. 5.–21. 6.) Eso pohárů – Kolo štěstí – 6 mečů

Osud vám přinese něco, co jste sice nečekali, ale velmi vás to potěší – může to být nečekané povýšení, nové atraktivnější místo nebo třeba miminko, každopádně se věci ve vašem životě obrátí jiným směrem. Na druhé straně se pro své štěstí budete muset i něčeho vzdát – někdo z vašich přátel se od vás odvrátí a ukáže, že takovým přítelem zase není. Zrada bolí, ale překonáte ji. Během září vás také čekají výlety a nové zážitky, užijte si je.

Rak (22. 6.–22. 7.) 10 holí – 9 pentaklů – Páže holí

Září s sebou nese spoustu dřiny, práce a stresu. I když budete mít pocit, že toho na vás bylo naloženo příliš a že to nikdy nemůžete zvládnout, vydržte! Po krvi a potu na vás čeká více než zasloužená odměna a rozhodně si materiálně přilepšíte. Ani doma to nebude pohádka – vaše ratolest vám uchystá nepříjemné překvapení, snažte se to zvládnout s klidem.

Lev (23. 7.–22. 8.) Páže pentaklů – 3 pohárů – Ďábel

Je třeba tomu čelit – léto končí a nastupuje podzim, šedý vládce reality. Září pro vás bude plné pokušení hodit všechny povinnosti za hlavu a chovat se lehkomyslně, užívat si nicnedělání a zábavy. Bohužel by vám to nic dobrého nepřineslo, snažte se tedy nic zásadního nezanedbat, ať je vaše nutkání sebevětší. Může vám to dát dost zabrat. V oblasti lásky a vztahů je všechno naprosto skvělé, užijete si zábavu s přáteli i vášnivé noci s partnerem.

Foto: Thinkstock

Lvi by si měli užívat i se svými přáteliFoto: Thinkstock

Panna (23. 8.–22. 9.) Věž – 8 pohárů – Královna pohárů

Začínající podzim pro vás nic moc dobrého nevěstí. Budete platit za svoje předchozí chyby a ztráta pro vás bude bolestná. Neúspěch na poli pracovním a po materiální stránce je nutno akceptovat a trest pokorně přijmout, jen tak se vše rychle vrátí do normálu, i když některé věci už napravit nelze. Pochopení a podporu hledejte u partnera, milující náruč pro vás bude připravena a plná pochopení. Ukažte svým drahým, že jejich lásku opětujete, udělejte pro ně něco hezkého.

Váhy (23. 9.–23. 10.) 9 mečů – Královna holí – 6 pohárů

Září se hlásí s depresí, která se vám usadí za krkem a nebude chtít zmizet. Problémy v práci i v soukromí jsou asi nevyhnutelné. Z nejhoršího vás vytáhne přítelkyně či známá z minulosti, někdo, s kým jste se vůbec setkat neměli. Nový příliv energie a inspirace, který tato spasitelka přináší, využijte beze zbytku, jen tak se zbavíte pocitu marnosti a bezmoci.

Štír (24. 10.–22. 11.) Luna – 5 mečů – 3 mečů

Hádky s partnerem působí ve vaší mysli zmatek. I když jste vlastně vítěznou stranou, nepřináší vám to žádnou radost, spíše naopak. Naučte se omlouvat i odpouštět, než bude pozdě a o partner definitivně přijdete. Z melancholie a nepříjemností tohoto měsíce mohou vznikat zajímavá díla, občas smutek přináší neobvyklé nápady. Zkuste své rozjitřené emoce nějak umělecky využít. A vyplačte se, to někdy pomáhá.

Střelec (23. 11.–21. 12.) 7 holí – Rytíř holí – 2 pohárů

Střelcům září vyloženě přeje, hlavně těm nezadaným. Na obzoru se totiž objeví někdo, kdo by rozhodně stál za hřích, protějšek vašich snů. Pokud by o náhodou neklaplo a nebyla z toho láska na věky věků – což se ale zdá pravděpodobné – určitě získáte po vášnivém románku alespoň dobrého přítele. A těch není nikdy dost. I zadaní si užijí měsíc překvapivého souznění a harmonie. Pozor však na pracovním poli, bude nutno zabojovat a obhájit se před závistivci.

Foto: Thinkstock

Střelce čeká románek plný vášněFoto: Thinkstock

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) 9 holí – Eso mečů – Císař

Je před vámi důležité pracovní rozhodnutí, příležitost, kterou byste neměli zmeškat. Odložte emoce někam do pozadí, tady je zapotřebí chladné logiky a rozumu. Dejte si pozor, abyste se opravdu rozhodli podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, nejrůznější našeptávači mohou radit špatně. Snad i kvůli velkému soustředění na práci přijdou vaše vztahy trochu zkrátka, napravte to příští měsíc.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) 7 mečů – 6 holí – Eso pentaklů

Vypadá to, že na vás někdo nastražil v boudu – v slibném pracovním projektu je nějaký háček, který vám má zůstat skryt, mějte tedy oči na stopkách. Když se vám však povede zádrhel odhalit a odstranit, budete za hrdinu, a navíc si i finančně přilepšíte. Také ve vztahu stojíte na začátku nové, velmi obohacující fáze, která vás posune na zcela jinou úroveň. Vrhněte se do ní po hlavě.

Ryby (21. 2.–20. 3.) Velekněz – Milenci – 9 pohárů

Září s sebou pro vás nese dobré zprávy, hlavně ve vztahové rovině. Nepůjde sice o nezkrotnou vášeň, ale o hluboké porozumění a souznění duší, což se do života hodí poněkud více. Nezadaní se tedy mohou těšit na zajímavou známost, zadaní zase na velmi příjemný měsíc soužití. Bude čas plnit si sny, protože štěstí stojí na vaší straně. Pusťte se tedy i do riskantnějších podniků, které jste delší dobu odkládali. Štěstěna stojí při vás, tak toho využijte.

I když je tedy konec léta vždycky trochu smutný, nenechte se zdeptat. Září v sobě ještě nese příchuť nových zážitků a slunce.

Reklama

Načítám