Hlavní obsah

Lepší sex snadno a rychle!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Stačí malá změna a už je to jinéFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Dovnitř a ven. Dovnitř a ven. Jenom o tom že je ten sex? A co změna stylu nebo fantazie? Pokrčit, ohnout, roztáhnout nohy nebo nasměrovat penis o milimetr vedle a hned je tu nový pocit!

Článek

Ať už při milování upřednostňujete jakoukoli polohu, vždy u ní záleží na tom, v jaké poloze se nacházejí vaše nohy, tedy ty ženské. Pokrčit, narovnat, sevřít, nebo roztáhnout? O tom to vlastně je, neboť postavení nohou určuje, jak hluboko se penis dostane do pochvy. Natažené nohy kupříkladu nedávají penisu takový prostor, a proto je proniknutí mělčí, kdežto když si žena přitiskne pokrčené nohy k hrudníku, dochází ke stimulaci zadní části pochvy.

Obě varianty jsou velmi příjemné, ale u té první se nabízí možnost intenzivnějšího dráždění klitorisu. Pokud partnerka své nohy neroztáhne, sevře tak milencův pyj a vytvoří si těsné spojení stydkých pysků a penisu. A ten jak se pohybuje, zároveň pečuje i o poštěváček. Když to ženě ještě nestačí, tak volnou ruku do rozkroku a prstíky pana citlivého přitlačit na pyj. Jinak kombinace jedné nohy natažené, druhé pokrčené je mezi některými mileneckými páry velmi oblíbená.

Když má veliký penis

To, jestli dáma nechá své nohy v poloze natažené, pokrčené nebo jiné, záleží na několika faktorech, o kterých zcela jistě něco víte. Co třeba velikost partnerova mužství? Pokud se jedná o „anakondu" a nohy se roztáhnou a zlomí v kolenou, může pyj nepříjemně narážet do děložního hrdla. Při „kašpárkovi" se pokrčení naopak vítá. Každý pohyb penisu uvnitř klína ženy rozehrává symfonii a koncert jejích poševních stěn, které flexibilně mění svůj tvar v závislosti na aktivitě pyje. Tím se stimulují tisíce nervových zakončení.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Střídejte mělká proniknutí s hlubokýmiFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Ke kombinaci mělkých a hlubokých průniků má jistý mistr Mantak Chia báječnou teorii, kterou popisuje v knize Taoistická tajemství lásky. Tam se zmiňuje o devíti mělkých proniknutích a jednom hlubokém, který má za úkol mj. zbavit pochvu vzduchu a připravit tak podtlak pro dalších devět mělkých „šťouchů". (Muž by za žádnou cenu neměl penis z pochvy vytahovat úplně, aby vítaný podtlak nenarušil.)

Přirážení trochu jinak

I obvyklé pohyby „sem a tam" se dají občas nahradit něčím jiným, a to třeba kroužením penisu uvnitř lůna partnerky. Zajímavým tipem je také jedno dýchací cvičení. Po spojení muž se ženou zůstávají v klidu, bez pohybu, ale se soustředěností na rytmus dýchání. Zatímco jeden partner se nadechuje, druhý vydechuje. Pokud je dvojice k sobě citově vysoce vyladěná, údajně může dosáhnout neobvyklého a zároveň pocitově krásného souznění.

A to ještě není všechno! O další zpestření sexuálního života se může postarat muž jediným zatnutím svého pyje, respektive oněch svalových partií, a žena následnou reakcí na toto gesto. Vtip je ve střídavém zatínání svých pohlavních orgánů. Když to udělá on, v daný moment se mu zvětší průměr penisu, kdežto ona zase vytvoří těsné spojení, pokud má pánevní svaly vytrénované. Takže teď ještě mít partnera naladěného na stejnou vlnu...

Reklama

Související témata:

Načítám