Hlavní obsah

Svatební veletrh: Nejen pro nevěsty!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uvažujete o svatbě? Rádi byste načerpali informace o nových trendech ve svatebních šatech nebo se inspirovali při plánování svatební hostiny? Pak se určitě vypravte na 1. mezinárodní svatební veletrh, který se uskuteční 3.–5. února 2012 v pražském Obecním domě!

Článek

Svatební veletrh pořádá Obecní dům ve spolupráci s Francouzskou restaurací Art Nouveau v souvislosti s oslavami 100 let od otevření této snad nejslavnější secesní památky v Praze. Nad celou akcí převzali záštitu pražský primátor pan Bohuslav Svoboda a módní návrhářka Blanka Matragi.Ta bude navíc v rámci veletrhu vystavovat několik svých šatů a návštěvníci, kteří si zakoupí V.I.P. vstupenku, budou moci zdarma navštívit i její kompletní výstavu „Timeless“, která právě probíhá v Obecním domě.

Vítězům sms soutěže „Svatba století za 1 milion korun“, Lence Wolajnykové a Janu Lhotkovi, předává výhru Petr Jokl

Prostory cukrárny Obecního domu

Svatební veletrh bude pro veřejnost otevřen 4. a 5. února a pro návštěvníky bude připraven doprovodný program zahrnující módní přehlídky, hudební vystoupení a doplňkové soutěže. Veletrh pak vyvrcholí svatbou „naživo“, při které primátor hlavního města oddá pár, který zvítězil v SMS soutěži o svatbu snů, jíž se účastnily i čtenářky ProŽeny.cz. Výherci obdrží svatební obřad a ceny v hodnotě jednoho milionu korun!

Takhle to vypadá v Palackého sále

Slavnostní tabule ve Smetanově síni

U příležitosti stoletého výročí Obecního domu navíc Francouzská restaurace Art Nouveau připravila speciální výroční menu, jehož skladba má historickou návaznost na pokrmy a nápoje, které se před 100 lety ve Francouzské restauraci podávaly. Více informací o veletrhu na  www.svatebni-veletrh.info.

Reklama

Související témata:

Načítám