Hlavní obsah

Vytvořte z mobilu stylový šperk!

Foto: Thinkstock

Vylaďte si mobil podle moderních trendů!Foto: Thinkstock

Reklama

Mobil už má dnes snad každý. Někdo jen pro nutné volání, jiný ho nesundá z ucha. Ale ať už bez mobilu nedokážete žít, nebo vás jeho zvonění spíš obtěžuje, můžete si ho krásně vyzdobit. I něco tak „obyčejného“, jako je mobilní telefon, se díky našim tipům může proměnit v dokonalý módní doplněk!

Článek

Na značce ani ceně mobilního telefonu v tomto případě nezáleží. Vhodné doplňky najde každý. A skvělá zpráva – nemusí to být vůbec drahé!

Mobil ve stylovém oblečku – už od 80 korun!

Pouzdra na mobilní telefony jsou samozřejmě praktickou záležitostí. Není nic hezkého na poškrábaném telefonu, který vám v kabelce lítá sem a tam. Pouzdro zabrání poškrábání, a když vám telefon vypadne z ruky, změkčí náraz. Ale rozhodněneplatí, že, co je praktické, nemůže být hezké či módní. Vybírat můžete z následujícího…

  • Největší výběr je mezi takzvanými univerzály, které pasují v podstatě na všechny modely mobilních telefonů
  • Většinou mají podobu textilních taštiček na zip či nasunovacích obalů, ale k dostání jsou i modely z imitace kůže či z kůže pravé
  • Pouzdra prodávají i samotní výrobci telefonů a většinou jsou vhodná jen pro určité typy telefonů. Na ty ovšem pasují jako ulitá!
  • Ta nejobyčejnější (ovšem ne nehezká) pouzdra se dají sehnat už za 90 korun, ale například kožená mohou stát i více než 500 korun

Dokonalý šperk pro mobil – už za 50 korun!

Přívěsky na mobilní telefony nemají žádnou praktickou funkci, to si přiznejme. Jejich jediným úkolem je zdobit. Ale nebývají vůbec drahé, takže zas tak velká rozmařilost to není.

K dostání je toho opravdu hodně…

  • Pro ty, které nezapomněly na svá dětská léta, jsou k dostání přívěsky v podobě plyšových mini zvířátek. A pozor, ty seženete už od padesátikoruny!
  • Toužíte spíše po šperku? Vsaďte na přívěsky zdobené krystaly Swarovski, sehnat se dají od 170 korun
  • Existují i luxusnější modely od nejrůznějších světoznámých značek (Guess, Aspinal of London…), jejich cena se ale pohybuje od 350 do 850 korun
  • Než si přívěsek pořídíte, zkontrolujte, zda na něj má váš telefon připravený otvor. Většina telefonů jej má, ale výjimky jsou!

Na foto: Aspinal of London, Guess, Swarovski

Stylová muzika – už od 150 korun

Jestli mobilní telefon využíváte i k poslechu hudby, jsou pro vás sluchátka nutnost. Ale nemusí to být žádné obyčejné „pecky“, ale úžasná stylová sluchátka či velmi zajímavá „profi sluchadla“. Pozor si dejte na následující…

  • Většina sluchátek má vstup velikosti 3,5 mm. Mnohé telefony tomu jsou uzpůsobeny a není s tím problém, přesto je potřeba to zkontrolovat.
  • Některé telefony mají vstup pouze pro sluchátka s jackem 2,5 mm. Mezi nimi je mnohem menší výběr.
  • Někteří výrobci mobilních telefonů opatřili ale své přístroje unikátním vstupem, který je kompatibilní pouze s jejich originálními sluchátky. V tomto případě si musíte vybrat mezi těmi, které výrobce nabízí.
  • Například u telefonů iPhone jsou jednou z možností velmi zajímavé kryty sluchátek zdobené křišťály Swarovski
  • Zajímavostí je, že svá designová sluchátka navrhla například i zpěvačka Lady Gaga, ovšem stojí skoro 1600 korun
  • Velká sluchátka jsou designově řešená především pro mladší generace a většinou mají velmi sportovní styl

V bezpečí i na stole – už od 45 korun

Taky nemáte rádi, když se vám mobil povaluje po pracovním stole? Jednou je napravo, jednou nalevo, ale nikdy tam, kde ho potřebujete? Tak tenhle problém vyřeší stojánky na mobilní telefony. Opět jich je na trhu velké množství, vybrat si můžete minimalistické a designově čisté stojánky, ale i úsměvné stojánky ve tvaru křesílka, Barta Simpsona či zahradního kolečka.

Doplňků k mobilním telefonům je skutečně mnoho a rozhodně si vybere každý. Stačí se jen rozhodnout, co by zrovna tomu vašemu přístroji slušelo…

Tak co, líbí se vám něco? Nebo pokládáte tyto doplňky za zbytečnost? Zapojte se do diskuse pod článkem.

Reklama

Související témata:

Načítám