Hlavní obsah

Chcete vědět, co je nového ve světě krásy? Přijďte na veletrh!

Reklama

Chcete vědět, jaké jsou nejvýraznější trendy v líčení, účesech i módě na příští měsíce? Rády byste zjistily, jak správně pečovat o pleť, postavu, nehty i nohy, jak získat „vysněnou“ pleť i postavu? Pokud se zajímáte o krásu, módu a zdravý životní styl, vyrazte mezi 30. zářím a 1. říjnem na 12. mezinárodní veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu World of Beauty & Spa Podzim 2011 do pražské O2 areny!

Článek

Masáže, relaxace, aromaterapie, péče o nohy, zdravé opalování, lázeňství, rodina a zdravý životní styl – to jsou tradiční témata veletrhu, která budou prezentovat špičkoví odborníci z různých oborů. Více než dvě stovky vystavovatelů nabídnou odborníkům i dalším zájemcům informace o nejžhavějších novinkách a trendech v kosmetických oborech, wellness, relaxaci a zdravém životním stylu a seznámí je s novými metodami v nehtové modeláži, zdobení nehtů, péči o nohy, zahušťování či prodlužování vlasů, tetování, permanentním make-upu či například opalování, modelaci obličeje i postavy za použití přístrojů, obličejových výplní i plastické chirurgie.

Na veletrhu budete moci obdivovat i práci profesionálních kadeřníků

Novinky i zábava

Kromě přednášek, poradenství a praktických ukázek na návštěvníky samozřejmě čeká i bohatý doprovodný program. Hned u vchodu bude připravena novinka dovezená přímo z Cosmoprofu, kde vzbudila nebývalý zájem návštěvníků: 4D projekce „Hvězdy kadeřnického oboru tady a teď“. Další novinkou bude společný stánek výrobců kosmetiky z USA, kteří v Česku zatím nemají svá zastoupení.

Největším lákadlem sobotního programu je pak Mistrovství ČR a Mezinárodní mistrovství v nail designu. Soutěžit se bude ve dvou kategoriích – akryl a gel. Dalšími veletržními soutěžemi budou „Prodlužování řas (Sexy Lashes)“, klání o „Nejkrásnější nohy“ či vyhlášení „Maséra roku“. Třešničkou na dortu pak bude soutěž profesionálních kadeřníků nazvaná Inspirace 2012 pod vedením našich profesionálů – Blanky Haškové, Martina Loužeckého, Honzy Hlaváčka a skvělého ředitele karlínského učiliště Mgr. Jana Cigánika.

Vizážistka Štěpánka Podroužková v akci

Vrcholem přehlídka svatebních a plesových šatů

Své trendy na podzim/zimu 2011/12 předvede na veletrhu celá řada kosmetických i kadeřnických firem, nebudou chybět přehlídky známých značek. V sobotu pak svou kolekci zaměřenou na společenské a svatební šaty představí módní návrhářka Tereza Sabáčková. Vrcholem její přehlídky budou svatební šaty, ve kterých se 9. září vdá Česká Miss 2009 Iveta Lutovská. Pro návštěvníky veletrhu World of Beauty & Spa se jako bonus předvedou Svatební šaty roku 2010, které na posledním ročníku této prestižní soutěži návrhářů předvedla Gabriela Dvořáková a které získaly ocenění nejen v hlavní kategorii, ale taky cenu publika.

Organizátoři nezapomněli ani na děti. Pro ně bude připraven dětský koutek a pro nejmenší přebalovací místnost s odborným dozorem, vlastní toaletou, možností přebalení či ohřátí jídla a oddychu. Pro dětské návštěvníky navíc vytvoří kadeřníci moderní účesy zdarma na dětském pódiu, řadu cenných informací týkajících se péče o předškolní děti si návštěvníci budou moci vyslechnout v přednáškovém salonku. Více informací o programu veletrhu World of Beauty & Spa najdete na stránkách www.beautyexpo.cz.

Pozor! V naší soutěži můžete vyhrát 3 kosmetické balíčky a 10 vstupenek pro dvě osoby na World of Beauty & Spa 2011. Soutěžit můžete ZDE.

Reklama

Související témata:

Načítám