Hlavní obsah

Trojnásobná máma Vlastina Kounická Svátková

 

Reklama

Martě už do porodu zbývá pár týdnů, takže každé setkání se zkušenější mámou je vítaným zdrojem zajímavých informací. S herečkou a spisovatelkou Vlastinou Kounickou Svátkovou probíraly, jestli je lepší alternativní přístup k porodu, co se s miminkem nedá stíhat, ale i jak se obléknout, abyste se cítily a vypadaly v těhotenství sexy.

Článek

Vlastina si odbyla svůj filmový debut v „Casinu Royal“. Ano, v té „bondovce“, která vystřelila mezi hollywoodské hvězdy Daniela Craiga. Díky své křehké kráse kombinované se slovenským temperamentem je často obsazovaná do českých i zahraničních filmů. Zatím nejvýraznější prostor dostala v thrillerech „Gangster Ka“ a „Gangster Ka Afričan“, ve kterých si zahrála hlavní ženskou roli.

Vlastina je také spoluzakladatelkou šperkařské firmy a úspěšnou spisovatelkou. Důkazem toho je fakt, že její poslední kniha „Prostor pro duši“ se stala bestsellerem dřív, než byl její první výtisk na světě. Upřímně, s citem a humorem sobě vlastním v ní doslova otevírá dveře do ženské duše. A to tak sugestivně, že její čtenářky nad stránkami roní slzy bolesti i smíchu a berou si dovolenou, aby ji mohly nerušeně dočíst. To všechno zvládá, a přitom je na plný úvazek mámou tří kluků.

Vlastina přibrala v těhotenství 36 kilo. Kolik vy? A jak to šlo dolů?

Reklama

Načítám