Hlavní obsah

Zbraně, alkohol a rozvody. Harry, víš, kdo je rodina tvé nastávající Meghan Markle?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se člověk rozhodne do toho praštit, často si v euforii neuvědomuje, že neuzavírá sňatek pouze se svojí milovanou osobou, ale i s její rodinou. Ta, ze které pochází nastávající prince Harryho (33), není zrovna jako z učebnice dokonalého rodinného života. Na druhou stranu – která rodina je?

Článek

Zatímco partnera na celý život si vybíráme, rodinu nikoliv. Kdo vlastně jsou příbuzní Meghan Markle (36), kteří se již brzy stanou součástí britské královské rodiny? Ačkoliv v dnešní době se nikdo nad rozvedenými partnery už asi jen tak nepozastaví, královně Alžbětě by to těžkou hlavu dělat mohlo. Rozvedení rodiče nastávající prince Harryho ale nejsou všechno, co by se na Marklových královně nemuselo líbit. Ale vezměme to popořádku.

Dětství pouze s mámou

Doria Ragland (61) a Thomas Markle (73) se potkali v sedmdesátých letech ve filmových ateliérech, kde on pracoval jako kameraman v seriálech (dokonce získal i cenu Emmy) a ona jako maskérka. „Myslím, že ho přitahovaly její sladké oči a společná láska ke starožitnostem,“ řekla Mehgan Markle v rozhovoru pro Elle UK.

4. sprna 1981 se jim narodila dcera a přestěhovali se do Los Angeles. Šťastná rodina ale nefungovala příliš dlouho, dvojice se rozvedla, když bylo Meghan šest let. Dívka pak vyrůstala pouze s matkou, ze které se stala lektorka jógy a zároveň pracovala jako sociální pracovnice. To, že žily ženy mnoho let samy, jen posílilo jejich pouto. O žádném novém muži v rodině nikdy veřejně nehovořily. I to je důvod, proč jednou Meghan zmínila, že by byla ráda, kdyby ji k oltáři vedla právě maminka. Princ Harry o své nastávající tchyni mluví vždy velice hezky a zdá se, že si ti dva padli do oka.

Foto: Profimedia.cz

S maminkou má Meghan velmi hezký vztahFoto: Profimedia.cz

Dětství v televizi

To ale neznamená, že by po rozvodu dcera na svého druhého rodiče zanevřela. „Každý den jsem chodila po škole za tátou do práce, natáčel ‚Ženatý se závazky‘,“ vypráví Meghan Markle. Pro dívku z katolické školy to musel být skutečně zážitek. Také ji otec občas z placu vyháněl, aby neposlouchala všechny ty vtípky, mnohdy sexistické a nevhodné pro malou holku.

Meghan je sice jediné dítě, které Doria a Thomas měli, ale jedináček není. Thomas má totiž ještě dva potomky z předchozího manželství: Samanthu Grant (53) a Thomase Markla Jr. (51). Samantha je bývalá modelka a herečka, žije na Floridě a má tři děti. V roce 2008 jí bohužel diagnostikovali roztroušenou sklerózu.

Foto: Profimedia.cz

Na foto (zleva): Meghanin strýc Frederick Markle (75), Thomas Markle a Meghanina babička z matčiny strany a malá MeghanFoto: Profimedia.cz

S Meghan ale zřejmě příliš dobré vztahy nemají – podle Samanthy spolu naposled mluvily zhruba před deseti lety. Zřejmě jí to asi příliš nevadí, protože se o své mladší sestře nevyjadřuje příliš láskyplně – prý ji Hollywood zkazil a ambice stát se princeznou měla vždycky. Vidí za tím trochu kalkul. To všechno se rozhodla sepsat v životopisném díle. A byla to právě ona, kdo se ohradil proti výroku prince Harryho, že Meghan strávila Vánoce s rodinou, kterou nikdy neměla. „Meghan měla vždycky velkou rodinu,“ napsala Samantha na svém Twitteru.

Foto: Profimedia.cz

Na této fotografii je Meghan asi půl roku, drží ji starší nevlastní sestra Samantha Foto: Profimedia.cz

Příliš vášnivý vztah 

Také bratr Thomas Markle Jr. je pěkné kvítko. Je taktéž rozvedený a na slávě své sestry se rád občas trochu přiživí a velmi otevřeně o ní mluví do médií. Vloni na začátku roku byl zatčen za nezákonné držení zbraně a ohrožení druhé osoby – prý držel pistoli před hlavou své partnerky Darlene Blount (37), aby ji vyhnal z domu. A ona – jako kdyby se mu chtěla pomstít – byla na začátku letošního roku zatčena ze stejného důvodu, také na něj mířila zbraní. Tihle dva zřejmě nedokážou být ani spolu, ani bez sebe.

Foto: Profimedia.cz

Thomas Markle Jr. byl na začátku roku 2017 zadržen za nelegální držení zbraní a ohrožování Foto: Profimedia.cz

S první manželkou Tracey Dooley (52) byl Thomas Jr. jedenáct let a mají dva syny. V rodině zřejmě lpějí na nositelích stejného jména, a tak i Thomas Markle Jr. pojmenoval svého staršího syna Thomas (26), je tedy už třetí v pořadí. Kromě něj má ještě syna Tylera (25). Jedním z důvodů k rozvodu byly údajně problémy s alkoholem, s nímž Thomas Jr. bojoval – a podle některých informací bojuje dodnes.

Meghan Markle tak vyrůstala v rodině, kde jsou rozvody celkem běžnou záležitostí. Jako kdyby k tomu byla předurčena, i ona už jednou vdanou paní byla, ale vztah nevydržel. Vzala si filmového producenta Trevora Engelsona (41), se kterým začala randit v roce 2004. O sedm let později se vzali, ale v roce 2013 už byli zase rozvedení. Důvodem byly „neslučitelné rozdíly“. Doufejme, že v manželství s princem Harrym žádné neslučitelné rozdíly mít nebude.

Foto: Profimedia.cz

Za Trevora Engelsona byla Meghan vdaná jen dva roky, nicméně ještě před svatbou spolu byli sedm letFoto: Profimedia.cz

Myslíte si, že je Meghan Markle pro prince Harryho dobrou partií?

Reklama

Načítám