Hlavní obsah

Dieta podle Meghan Markle: 6 věcí, díky kterým má fantastickou postavu

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řekli byste, že je Meghan Markle 36 let? My tedy ne! Pyšní se nejen krásnou, mladě vypadající pletí, ale i perfektní postavou. A obojí si opravdu zaslouží – na všem totiž usilovně pracuje!

Článek

Meghan Markle (36) není jednou z těch hollywoodských krásek, které kudy chodí, tam vykřikují, jaké mají štěstí, že jsou tak štíhlé, a v kondici že jsou „od přírody“. Nastávající prince Harryho se k svému vyváženému životnímu stylu naopak ráda hlásí, stejně jako k tomu, že si zkrátka nemůže dovolit všechno, co by chtěla. Svou životosprávu má dokonale pod kontrolou. Co všechno jí pomáhá udržet se fit?

Foto: Profimedia.cz

Mezi oblíbené Meghaniny sportovní aktivity patří jógaFoto: Profimedia.cz

1. Nejen kvůli kráse

Ženy se často snaží cvičit a zdravě stravovat jen z jednoho jediného důvodu – aby byly štíhlé. To ale není přístup Meghan Markle. Ta už se řadu let pečlivě stará o to, co jí, kolik vody vypije (to je pro ni velmi důležité!), jak sportuje i kolik má odpočinku. Dávno už to nedělá jen kvůli figuře. Jde o celkové pocity ze sebe sama. Životospráva se totiž odráží jak na vzhledu pleti, vlasů a nehtů, tak na stavu psychiky.

2. Přes týden vegankou

Meghan o sobě říká, že zbožňuje sacharidy. Ujíždí na výborných těstovinách nebo hranolcích, které by mohla jíst celé dny. To by ale její postavě nic dobrého nepřineslo. Meghan se proto přes týden snaží stravovat velmi odlehčeně – sází hlavně na veganskou stravu. O víkendech si pak dopřeje nějaké těžší jídlo právě třeba v podobě italské kuchyně.

Foto: Profimedia.cz

Postavu má Meghan náramnou a je sympatické, že nepředstírá, že to je zadarmoFoto: Profimedia.cz

3. Chodí, běhá

Běhání si zamilovalo mnoho lidí a Meghan patří mezi ně. Běh jí pomáhá nejen udržet kondici, ale také pravidelně pročistit hlavu. Nejčastěji vybíhá ráno, a to už kolem páté hodiny. Když si na kardio aktivitu občas nenajde čas, dá si alespoň delší a svižnější procházku se svými pejsky.

4. Jogínka na slovo vzatá

Ze všech sportovních aktivit Meghan nejraději mluví o józe. Jejím oblíbeným typem je vinyasa, která spočívá v dynamickém plynutí jednotlivých pozic s důrazem na hluboký dech. Tohle cvičení Meghan dodává nejen sílu a flexibilitu, ale také pocity štěstí a mentálního odpočinku, které jsou pro ni nesmírně důležité.

Foto: Profimedia.cz

Podstatou zdravého životního stylu je pravidelnost. Meghan vyráží na lekce jógy za každého počasí několikrát do týdneFoto: Profimedia.cz

5. Miluje jídlo a vaření

Těžko říct, jestli si tuhle vášeň udrží i po svatbě. Každopádně v mnoha i poměrně nedávných rozhovorech se Meghan svěřuje, že si ráda sama vaří. Nejde jen o to, že ji to neuvěřitelně baví, díky svému „samovaření“ má i dobrý přehled, co a z jak kvalitních surovin jí.

6. Víno ano, ale s mírou

Většina fajnšmekrů si ráda sem tam dopřeje sklenku vína. U Meghan to platí stejně. Nezdráhá se dát si dvě deci červeného nebo doušek prosecca, avšak pouze v rozumné míře. Jedna sklenička a dost.

Myslíte, že si svou vyváženou životosprávu udrží Meghan i po svatbě?

Reklama

Načítám