Hlavní obsah

Zdá se vám o sexu se slavnými krasavci? Víme proč!

Foto: Profimedia

Sníte o sexu s nějakou celebritou? Tak z toho zkuste vytěžit maximum. A v žádném případě o tom nemluvte s partnerem!Foto: Profimedia

Reklama

Nespoutané milování s filmovou či jinou hvězdou? Fenomén současnosti. Slavné osobnosti si v noci půjčují naše mozky a mají vzkaz pro každého. Co to znamená, když sníte třeba o Ryanu Goslingovi?

Článek

„Když jsem viděla film Bez kalhot, říkala jsem si, že to byl docela fajn snímek s pěkným hercem. Ovšem za pár měsíců po tom se mi začalo intenzivně zdát o Channingu Tatumovi,“ říká čtyři roky vdaná osmatřicetiletá Milena s tím, že již několikrát měla s tímto americkým charismatickým hercem, tanečníkem a modelem sex. Samozřejmě ve svých snech.

„Docela mě to znepokojuje. Absolutně nevím, co si o tom myslet,“ krčí rameny. Ona neví, odborníci ano.

Ben Affleck, Ryan Gosling a další

Mnozí intimní zkušenosti s celebritami považují za normální a naprosto běžné. Třeba americká terapeutka Shelley Smith se pro americký portál Huffington Post nechala slyšet, že není těžké určit, proč se takové sny objevují – a navíc i opakují.

„V naší kultuře takový sen nese nějakou zprávu, která je spojená s osobním úspěchem nebo jeho nedostatkem. Člověk sní o celebritě, hledá u ní inspiraci nebo nějakou vlastnost, která je s ní spojená,“ uvedla pro zmíněné stránky.

Foto: Profimedia

Ben Affleck (vlevo) i Ryan Gosling jsou příčinou mnoha prosněných nocí tisíců ženFoto: Profimedia

Spojení VIP, života a skrytých tužeb

V případě Channinga Tatuma se tak může jednat například o jeho filmový charakter (sex bez závazků bere jako zábavu a užívá si život plnými doušky). Milena možná reaguje na svůj partnerský život, který se stal méně spontánním. Nebo ve skrytu duše touží po tom, aby její manžel jednoho dne přišel domů a choval se k ní přesně tak jako striptér ve zmíněném snímku – koketně, energicky, s úmyslem dostat ji do postele a náramně se u toho pobavit.

Ale nutno podotknout, že sny nejsou pod lidskou kontrolou, takže jejich význam je individuální. Klidně se může jednat i o touhu po uznání v práci. (Šéf je chladný blbec, který nemá city a striptér Mike se zase velmi druží se všemi.)

Sny jako ukazatelé směru

Odborníci se zároveň shodují, že neexistuje žádná skupina osob, o které se dá tvrdit, že se jí erotické sny o celebritách zdají častěji nebo intenzivněji. Jasné je pouze to, že se zvučnými jmény nejen z filmových pláten (sexy sportovec je přece taky celebrita) je spojovaná touha po úspěchu, posílení společenského postavení, potřeba uznání, vyvolání emocí (radost, láska) či naplnění skrytého přání.

Každopádně ať je to, jak chce, se svými erotickými sny není dobré se svěřovat. Spíš se snažte přijít na jejich význam a porovnat onu snovou návštěvu se současným životem a především partnerem. Pak si položte následující otázky.

Foto: Profimedia

Zkuste nenápadně přimět svého muže k něčemu novémuFoto: Profimedia

Rozklíčování? Upřímnost nade vše

Chcete, aby se váš milenec choval jako ten, o kom se vám zdá? Jaké máte ze snu pocity a dojmy? Rozeberte je samy se sebou a mlčte. Říct doma, že včera v noci vás herec Ben Affleck (či zpěvák Adam Levine z Maroon 5, se kterým by podle průzkumu SKYN Condom chtěli mít sex všechny) dvakrát přivedl k orgasmu, není zrovna to, co by muž potřeboval slyšet. Jedná se pouze o váš osobní vzkaz. Získané informace jsou opravdu diskrétní!

Triky chytré horákyně

„Svěříte-li se partnerovi, může to brát jako kritiku, upozornění, že něco není v pořádku. Může se domnívat, že vás to s ním už nebaví,“ tvrdí sexuolog Zlatko Pastor, který radí zdržet se podobných poznámek směrem k milenci. Naprostá upřímnost je v tomto případě spíš na škodu. Jděte jinou cestou.

Až zjistíte, co vlastně na vašem snu s VIP bylo tak báječné, zkuste to převést do reality. „Miláčku, co kdybychom zkusili znovu se poznat? V sobotu zamluvím hotel. Bavilo by mě předstírat, že jsme se nikdy neviděli. Povečeříme, pobavíme se a užijeme si to.“ Jakmile „doma“ bude všechno v pořádku, Ryan či Channing vám pravděpodobně zamávají na rozloučenou. Na druhé straně, není to škoda?

A o kom se zdá vám?

Reklama

Načítám