Hlavní obsah

Nový video-podcast Bubliny startuje. Co o sobě prozradí Irena Obermannová a Helena Vondráčková?

Foto: Proženy.cz

Foto: Proženy.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dáte si Bubliny? Podcastové rozhovory s výjimečnými osobnostmi o bublinách sociálních, ve kterých hrajeme nejrůznější role, ale i o bublinách nafouknutých, které nám mnohdy dělají těžkou hlavu. O bublinách v šampaňském, které jsou na oslavu života, nebo mýdlových, které dělají hezčí chvíle.

Článek

Jsou inspirativní, zábavní, odvážní, milují svoji práci i život a přijali pozvání do Bublin. Do videopodcastu, ve kterém moderátorka Katka Osičková formou rozhovoru vyzpovídá zajímavé lidi nejen ze světa showbyznysu. Na nový díl se můžete těšit vždy každé pondělí. V pondělí 23. října vychází první a hned velmi upřímný rozhovor se spisovatelkou Irenou Obermannovou.

Startujeme nový podcast

Podcasty se těší obrovské popularitě a jsou již pevnou součástí mediálního prostoru, získávají ocenění a být v nich hostem je často otázka prestiže. Existují podcasty různého typu, jsou zpravodajské, edukativní, zábavné i inspirativní, a v široké nabídce si vybere opravdu každý.

My jsme se rozhodly vytvořit videopodcast zaměřený na rozhovory se známými osobnostmi. Ptát se jich budeme na život i práci, radosti i starosti, plány i sny. A pevně věříme, že nás pustí do své bubliny, že nebudou šetřit humorem a budou říkat pravdu a nic než pravdu…

Co říká o podcastu moderátorka?

Moderátorkou Bublin je Katka Osičková, která se součástí redakce magazínu Proženy.cz stala v roce 2019 a brzy se zaměřila na rozhovory: „Svůj první společenský časopis jsem si koupila asi v deseti letech a od té doby se datuje moje fascinace světem známých osobností. Ale o tom, že jednou naproti mně usednou ve studiu Helena Vondráčková nebo Jan Potměšil, se mi ani nesnilo.“ Ale nebylo to hned…

Co předcházelo? „Nejdřív jsem vystudovala ‚něco pořádného‘, tedy sociologii, a pak jsem vyzpovídala stovky respondentů v rámci marketingového výzkumu. Tématy bylo vnímání reklamy, oblíbenost kávy nebo třeba definice přístupu k nejmovitějším bankovním klientům.“

Během mateřské dovolené začala Katka Osičková víc psát a nakonec se jí podařilo spojit lásku k psaní a ptaní – v magazínu Proženy.cz jí již vyšly desítky rozhovorů. „A podcast je pak už jen další krok, jak přiblížit slavné a známé osobnosti veřejnosti, jak ukázat, že jsou to lidé z masa a kostí, kteří mají smysl pro humor a rozhodně ne nos nahoru. Mým cílem je, aby se moji hosté cítili během našeho povídání dobře a diváci a posluchači si naše povídání užili,“ říká moderátorka.

Na koho se můžete v Bublinách těšit

Každého hosta si vážíme stejně, tedy maximálně. A velmi nás těší, že pozvání přijalo už několik zajímavých osobností.

  • Těšit se můžete na Irenu Obermannovou, která prozradila, jak se cítila po vydání Tajné knihy a jestli se v její blízkosti objevuje růžový děda.

Irena Obermannová v podcastu BublinyVideo: Proženy.cz

  • O tom, jaký byl život s oscarovým režisérem a jaké to je, být hvězdou stand-up comedy, se rozpovídala Martina Formanová.
  • Helena Vondráčková svěřila, která písnička je její srdcovka a jestli stále po páté hodině odpoledne nejí.
  • A dozvíte se i to, zda Bára Nesvadbová prožila životní lásku a co si myslí o béžové generaci.

Načítám