Hlavní obsah

Ho ho ho! Celebrity vyrazily na vánoční nákupy. Za luxusem v láskyplném objetí

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Závěrečné dny před Vánoci bývají náročné a nešetří nikoho, výjimkou nejsou ani slavné tváře showbyznysu. Hvězdy se vydaly na poslední nákupy, aby svým blízkým připravily nezapomenutelné vánoční zážitky. Co se asi nachází v nákupních taškách oblíbených celebrit?

Článek

Vánoce se nevyhnou nikomu a dárky se nemohou nechávat jen na Ježíškovi či Santovi. I celebrity musely přiložit ruce k dílu a pomoct s nákupy. Podívejte se, jaká překvapení slavní pořídili svým blízkým a kdo se vydal prozkoumat jaký obchod.

Luxus od Jennifer Lopez

J.Lo., které se v loňském roce díky sňatku s Benem Affleckem rozrostla rodina na krásný počet pěti dětí, má zajisté už všechny dárky nakoupené. Proto mohla v posledních dnech před svátky vyrazit jen pro „maličkosti“ do luxusního obchodu Gucci v Beverly Hills v Kalifornii. Kdopak asi dostane elegantní radost skrývající se v dárkové taštičce?

Olivia Wilde a náruč plná radosti

Populární herečka Olivia Wilde, známá zejména z televizního seriálu Dr. House, se nedávno  v doprovodu syna Otise vydala na nákupy hraček ze světa japonských komiksů Manga. V té chvíli bylo zřejmé, že Olivia na svých milovaných nešetří. Z obchodu si odnášela krabici, která byla pomalu větší než ona sama. Zapátrali jsme a zjistili, že se v ní skrývá figurka komiksového hrdiny, kterou byste koupili v přepočtu za zhruba 11 tisíc korun. Jak takto rozměrný dárek schová pod stromeček, nebo do punčochy, netušíme, ale už teď víme, že Otis bude mít zaručeně radost.

Foto: Profimedia.cz

Otis, syn Olivie Wilde, najde pod stromečkem hračku, kterou si evidentně moc přálFoto: Profimedia.cz

Předvídavá Melanie Griffith

Americká herečka a bývalá manželka španělského herce Antonia Banderase Melanie Griffith byla nakupovat první vánoční dárky v obchodním domě Maxfield v Los Angeles už v polovině listopadu. Není tedy divu, že v těchto dnech už může s klidem šířit vánoční radost a u dobrého jídla si s přáteli předávat drobné i větší radosti. Pod stromečkem však také zajisté něco najde.

Stále zamilovaní Kurt Russell s Goldie Hawn

To, že Vánoce nemají být svátky stresu, ale pohody a lásky, stále dokazují hvězda akčních filmů Kurt Russell a jeho partnerka, herečka Goldie Hawn. Ti i po čtyřicetiletém vtahu působí jako hrdličky a mezi nákupy na dovolené v Aspenu si najdou čas také na něžné polibky. Partneři zavítali do malého butiku Mavericks, který se specializuje na vysoce luxusní módní zboží. To nevypadá na jen tak ledajaké dárky!

Úspěšný nákup Heidi Klum

Německá topmodelka Heidi Klum vyrazila na nákupy do obchodního centra Nordstrom v americkém Los Angeles i se svým o 16 let mladým manželem Tomem Kaulitzem z německé rockové formace Tokio Hotel. Oba si ruku v ruce prošli obchody při klidné atmosféře a podle množství tašek můžeme soudit, že při nákupech byli úspěšní.

Hilary Duff s dárečkem

Herečka Hilary Duff dostane ten největší dárek až za několik měsíců, ale nezapomíná ani na své blízké. Nastávající maminka pátého dítěte vyrazila na nákupy do obchodního centra Century City Mall v Los Angeles, ze kterého odcházela obtěžkána mnoha velkými taškami. Kdo ví, jestli vyrazila pro dárky nebo spíš pro novou výbavičku…

Ashley Roberts zazářila v zářivém

Moderátorka, tanečnice a známá zpěvačka z kapely Pussycat Dolls Ashley Roberts byla spatřena v Londýně na Oxford Street cestou ze studia rádia Heart. Ashley však už vypadala, že jde dárek někomu předávat! Byla oblečená do třpytivého kompletu, který jako by byl ušitý na štědrovečerní party. Že by někde Santa chodil takhle brzy?

Načítám