Hlavní obsah

Na své „poprvé“ čekaly dlouho. I do pětatřiceti! Panenství si střežily Rebel Wilson i Brooke Shields

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mediální vody nedávno rozvířila herečka Rebel Wilson, která přiznala, že o panenství přišla až v 35 letech. A překvapivě není ve své branži jediná, kdo do sexuálního života nevletěl po hlavě. K rozhodnutí počkat si na své „poprvé“ vedl každou ze slavných krásek jiný důvod. Některé se sexu bránily kvůli víře, jiná nemohla najít toho pravého a další se zase bála odloučit od matky.

Článek

I když jste krásné, slavné a účinkujete v erotických snech mnoha mužů po celém světě, není důvod se světu svěřovat s tak intimní věcí, jako je počátek sexuálního života. Tyto hvězdy však udělaly výjimku a své fanoušky si pustily doslova do ložnice. Možná proto, aby ostatní dívky motivovaly, že v tomto ohledu skutečně není kam spěchat.

Rebel Wilson

O počátku intimního života se Rebel Wilson otevřeně „rozepsala“ v knize Rebel Rising, která spatřila světlo světa letos. V ní herečka odhalila, že nevinnost ztratila až v pětatřiceti letech, a to s kolegou Mickeym Goochem Juniorem. „Ne každý musí přijít o panenství jako teenager,“ svěřila se magazínu People. „Myslím, že všichni by měli čekat do chvíle, kdy na to budou připravení. Nemusí to být po třicítce jako v mém případě, ale nesmí cítit tlak,“ tvrdí Wilson. V náručí mužů ale dlouho nezůstala. Nyní je Rebel zasnoubená s návrhářkou šperků Ramonou Agrumou. Už je dokonce i maminka. V listopadu 2022 jí odnosila náhradní matka dceru Royce Lillian.

Jessica Simpson

Zpěvačka je dcerou bývalého pastora Joea Simpsona. Ten jí ve dvanácti letech nasadil prsten cudnosti a ona se sexem čekala až do svatby - do dvaadvaceti let, kdy si brala zpěváka Nicka Lacheyho. Ve své autobiografii Open Book ale přiznala, že vztah s ním její „čistotu“ pořádně otestoval. „Jednou mě Nick objal a já myslela, že vzplanu,“ napsala Jessica Simpson. „Musel jsem ho odstrčit. Ne proto, že bych mu nevěřila, ale proto, že jsem balancovala na hraně toho, že se prostě podvolím.“ První milování ji však zklamalo. „Nevěděla jsem, že poprvé je nepříjemné pro každého. V tu chvíli to pro mě bylo těžké pochopit.“ Simpson a Lachey se rozvedli v roce 2006. S druhým manželem Ericem Johnsonem má tři děti.

Tina Fey

Herečka Tina Fey, kterou můžete znát například z komedie Protivný sprostý holky, v roce 2009 v show Davida Lettermana přiznala, že o panenství přišla až ve čtyřiadvaceti letech. „Nemohla jsem se toho zbavit,“ smála se. Jejím vyvoleným se stal muž, kterého si později vzala za manžela - hudební skladatel Jeff Richmond. Vychovávají spolu dvě děti. „Tak to zůstalo doma,“ kvitoval moderátor.

Adriana Lima

Brazilská topmodelka a herečka Adriana Lima si nemůže své rozhodnutí zůstat panna až do znění svatebních zvonů vynachválit. Pro magazín GQ se svěřila: „Sex až po svatbě. Muži musí mé rozhodnutí respektovat. Pokud ne, znamená to, že mě nechtějí.“ V roce 2006 potkala svého, nyní již bývalého manžela Marka Jariće a o dva roky později se zasnoubili. V sedmadvaceti letech se za srbského basketbalistu vdala a tehdy také zažila první milování. V roce 2016 se dvojice, která spolu má dvě dcery, rozvedla. Nyní randí Adriana s Andrem Lemmersem, s nímž má syna Cyana Limu Lemmerse.

Brooke Shields

O tom, že herečka a bývalá modelka přišla „o věneček“ ve dvaadvaceti letech, se svět dozvěděl teprve před dvěma lety. Sama Brooke Shields to prozradila v dokumentu Pretty Baby. Pro své „poprvé“ si nevybrala nikoho jiného než samotného Supermana. Tedy jeho představitele, herce Deana Caina. „Byla jsem z toho tak v šoku, že jsem hned po tom vyběhla z pokoje úplně nahá,“ přiznala. Ve své biografické knize There Was a Little Girl: The Real Story of My Mother and Me také připustila, že její obavu vrhnout se do světa sexu možná zapříčinil blízký vztah s matkou. Připadalo jí, že tímto krokem zpřetrhá jejich pouto.

Načítám