Hlavní obsah

Že jsou roláky nuda? Takhle vás budou bavit!

Foto: Marie Bartošová

Roláky není radno podceňovat. Dokážeme vám, že nejsou jen praktické, ale i stylové!Foto: Marie Bartošová

Reklama

Památná průpovídka říká, že frajeřina studí. Proč ale dělat kompromisy tam, kde nejsou zapotřebí? Začít můžete třeba u roláků, které se dají skvěle vrstvit a kombinovat. Tady jsou čtyři stylové tipy!

Článek

Klasický svetrový rolák, šaty, ale i rolák ve zkrácené délce. Zapomeňte na řeči o nudném kusu oblečení a nechte se inspirovat módními sestavami, které pro vás připravila stylistka Eliška Neubergerová. Role modelky se zhostila naše čtenářka Pavlína.

S oversized svetrem

Základním kouskem, který by neměl chybět v žádném šatníku, je tenký rolák. Právě ten můžete obléknout pod každý teplejší svetr. Stylistka Eliška zvolila oversized, který se dá díky své délce nosit místo šatů. Za zkoušku stojí kombinace s kozačkami nad kolena (ty na fotce jsou natahovací a super úzké, téměř připomínají nadkolenky). Pokud je na vás tahle sestava odvážná, můžete svetr doplnit i skinny kalhotami ve stylu jeggings.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: rolák (Camaieu, 249 Kč), svetr (Tally Weijl, 599 Kč), boty (Zara, 2299 Kč), klobouk (H&M, 499 Kč), náhrdelník (F&F, 169 Kč), kabelka (Promod, 799 Kč)Foto: Marie Bartošová

Šaty s rolákem

Podzimní klasikou jsou i svetrové šaty s rolákem, které můžete v chladnějších dnech nosit s teplými punčochami a kotníčkovými botami nebo kozačkami. Inspirovat se nechte také barevnou kombinací zelené s bordó, kterou můžete doplnit o černou.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (Tatuum, 1099 Kč), boty (F&F, 799 Kč), bunda (H&M, 1299 Kč), rukavice (Bershka, 599 Kč), kabelka (Lindex, 899 Kč), pásek (Lindex, 199 Kč)Foto: Marie Bartošová

Krátký proces

Zkrácené svetry v zimě? V té správné společnosti klidně! Pokud vás baví „cropped“ trend, zkuste ho po vzoru stylistky Elišky – s klasickou bílou košilí pod rolákem. Rukávy košile povytáhněte a nechte je vykukovat, dvojku doplňte ideálně sukní do pasu. Celou sestavu můžete oživit vestou z umělé kožešiny.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: košile (Zara, 699 Kč), svetr (Zara, 399 Kč), sukně (Next, 899 Kč), boty (F&F, 799 Kč), náhrdelník (Bijou Brigitte, 449 Kč), vesta (F&F, 999 Kč)Foto: Marie Bartošová

V jedné barvě

Stále aktuální je i monochromatický trend, kdy se držíte jedné jediné barvy. Vašemu roláku tak můžete podřídit celý outfit a samozřejmě to platí i naopak. Zahřeje vás i kožíšek, který si skvěle rozumí s kontrastními upnutými střihy.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: rolák (Camaeiu, 249 Kč) kalhoty (New Yorker, 799 Kč), umělý kožíšek (New Yorker, 1299 Kč), boty (Baťa, 1999 Kč), náhrdelník (F&F, 359 Kč)Foto: Marie Bartošová

Pozor! Stále sháníme čtenářky pro focení módy! Chcete si vyzkoušet nové trendy, líčení i roli modelky? Máte možnost! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Načítám