Hlavní obsah

Žebříček činností, které muži vážně nesnášejí!

Foto: isifa

Domácí práce muži moc nemusí a žehlení patří k nejvíce nenáviděným činnostemFoto: isifa

Reklama

Jsou činnosti, které muži nesnášejí. Ne že by je ženy milovaly, ale rozhodně k nim mají kladnější vztah. Tohle je žebříček aktivit, které pánové dělají se skutečným odporem a jen z čisté lásky k vám.

Článek

Taky se vám nechce doma uklízet, z fronty v supermarketu se netetelíte radostí, ale prostě to překousnete. A rozhodně u toho nemáte výraz masového vraha. Jenže muži to mají jinak. Tohle je pět věcí, které většina z nich nenávidí.

1. Domácí práce

Občas vyluxují či vyskládají myčku. Ale při představě, že by měli stát u žehlicího prkna nebo roztřídit haldu špinavého prádla, se mužům dělá nevolno. „Já zkoušel žehlit, když jsem žil sám, nešlo to. Teď žehlí manželka a já nikdy nepřestanu obdivovat, jak je v tom skvělá,“ říká šestatřicetiletý Michal.

2. Nákupy

Samozřejmě že nemluvíme o výběru nové televize či počítače. Mluvíme o běžných nákupech pro rodinu, tedy o másle, mléku, bramborách a chlebu, nedej bože o nákupech oblečení pro děti, které zase povyrostly.

Foto: thinkstock

Ani nákupy, především ty, při nichž si chcete koupit něco na sebe, muži příliš nemilujíFoto: thinkstock

3. Třídní schůzky

Nikoho nebaví poslouchat, jaká sprostá slova se ve třídě rozšířila a že váš Kuba by měl přidat v matematice. Ale mužům třídní schůzky působí skutečné zdravotní potíže. „Nenávidím to. Všude jsou matky, které mají dojem, že jejich dítě je příští americký prezident, a do toho učitelka, která se hroutí z toho, že se děti nepřezouvají,“ svěřuje se jednačtyřicetiletý Ondřej.

4. Společenské akce

Divadlo, plesy, koncerty vážné hudby či výstavy obrazů. Tyhle akce většina mužů opravdu nemá ráda. Proto když se jednou za čas přemohou, navlečou se do obleku a někam s vámi vyrazí, berte to jako jeden z největších projevů lásky.

5. Vymýšlení dárků

Vánoce či vaše narozeniny. To je doba, kdy váš muž nejspíš opravdu trpí. Ví, že potřebujete nový vysavač, ale také mu je jasné, že to nebude ten pravý dárek. „Jsem bezradný. Vím, že manželce udělá radost kabelka nebo boty. Ale jakou barvu a tvar má mít kabelka? A jakou velikost nohy má, když v botníku má půlku bot velikosti 37 a druhou 38?“ ptá se se zoufalým výrazem ve tváři pětatřicetiletý Jiří.

A jakou činnost nesnáší váš partner?

Reklama

Načítám