Hlavní obsah

Ženám opět zbarví tváře Chippendales!

Foto: archiv InnerVisions

Nejslavnější pánská revueFoto: archiv InnerVisions

Reklama

„The Ultimate Ladies Night Out" - nejvyhlášenější a opravdu žhavá taneční show pro dámy v podání slavných Chippendales se vrací do Prahy!

Článek

CHIPPENDALES, nejslavnější pánská revue, se po více než roce od jejich beznadějně vyprodaného vystoupení v pražském Divadle Hybernia vrátí na česká jeviště!

Elektrizující představení, kterým tento soubor každoročně přivádí k šílenství statisíce žen po celém světě, bude k vidění 9. října v Divadle Hybernia v Praze a 3. listopadu v brněnském Boby Centru.

Foto: archiv InnerVisions

Vážené dámy, jsem tu jen pro vás.Foto: archiv InnerVisions

Chippendales jsou dnes bezesporu nejvyhledávanější produkcí pro ženy, která nemá pro profesionalitu a sex-appeal jejích protagonistů v oblasti zábavního průmyslu obdoby. Výtečná choreografie, smyslná hudba, k dokonalosti vypracovaná mužská těla a velmi atraktivní tváře... To vše bezchybně zakomponované do hypnotizující taneční a erotické show, která neopomíjí jediný aspekt prvotřídní zábavy tohoto druhu, a od první minuty útočí na všechny smysly přítomných dam.

Pro řadu žen představují sexy členové souboru, kteří toho večera tančí výhradně pro ně, zosobnění jejich fantazií. Dalším dodávají pocit výjimečnosti a jiným jednoduše nabízí skvělou zábavu, která jim zaručeně alespoň pro daný večer dá zapomenout na každodenní povinnosti či stres.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Tanečníci z Chippendales - jak se vám líbí?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Ačkoliv do dnešního dne soubor absolvoval na čtyřech kontinentech a ve více než 200 zemích již na neuvěřitelných 40 000 představení, jeho popularita nadále vzrůstá a neutuchající zájem o jejich show si už mimo jiné vyžádal také zřízení „vlastní scény" a divadla Chippendales v Las Vegas (Nevada), kde vystupují šest dní v týdnu po celý rok!

Svůj záměr, učinit z představení pro každou divačku velkolepou podívanou s neopakovatelným zážitkem, naplňují „Chipps" vždy bezezbytku...

Foto: archiv InnerVisions

Show must go on...Foto: archiv InnerVisions

A nutno dodat, že dámy jim oplácí stejnou měrou. Od samotného začátku provází každé vystoupení skupiny hlasité nadšení publika, které se s každou další minutou a dalším „přídělem" testosteronu stupňuje, aby v samotném závěru explodovalo ve frenetický aplaus.

Ačkoliv si Chippendales dávají za cíl uspokojit i to nejnáročnější dámské publikum a mnohem více než na striptýzu je jejich představení postavené na tanci a stále populárnější burleskní zábavě, není jeho program určen ženám prudérním, nýbrž dámám liberálním, extravagantním a všem těm, které se umí a chtějí dobře bavit!

Foto: archiv InnerVisions

Potřebuje tady někdo zachránit?Foto: archiv InnerVisions

Vstupenky jsou v dostání v distribuční síti Ticketpro. Pořádá agentura InnerVisions

Chippendales: 9. 10. 2008 - Praha - Divadlo Hybernia 3. 11. 2008 - Brno - Boby Centrum

Více na www.innervisions.cz a www.chippendales.com

Reklama

Související témata:

Načítám