Hlavní obsah

Ženy prostě milují sexy grázlíky. Jde to změnit?

Foto: Profimedia

Hodných mužů si ženy většinou všímají až později. V mládí je přitahují dobrodruzi a jiné nepoužitelné typy partnerůFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořád a pořád si nacházejí chlapy, kteří nedají pokoj žádné sukni, věčně těm svým zahýbají, lítají po mejdanech a domů se jdou jen vyspat z kocoviny. Proč se ženy nepoučí?! Protože grázlové jsou bohužel sexy!

Článek

Některé ženy nemají v lásce štěstí a mají prostě smůlu na chlapy. Tedy alespoň tak to říkají, když jim opět další zástupce mužského pokolení zlomí srdce (poté, co zlomil v pase sousedku). A ty šťastnější, kterým se tohle neděje, si klepou na čelo a říkají si, proč už se ta holka konečně nepoučí, co na těch grázlech pořád vidí.

Kamarádka nešťastnice

I já si tohle říkala, když se moje známá opět zamilovala do chlapa, na němž bylo od prvního okamžiku vidět, že ji rozhodně šťastnou neudělá. Byl milý, zábavný, vtipný, chytrý, hezký, ale měl, jak říkávala moje máma, hodně kudrnaté oči. V současném jazyce to znamená, že se otočil (samozřejmě nejen to, ale to se ukázalo asi za dva měsíce) za vším, co jen vzdáleně připomínalo ženu.

Tak jsem do kamarádky hučela, ať neblbne, že z tohohle nic nebude, že ten chlap je akorát zdroj trápení. Chrlila jsem jeden rozumný argument za druhým, doslova jsem ji jimi zasypala. Marně. Když po dvou měsících řvala jako želva, protože se ukázalo, že věrnost vážně není silnou stránkou toho muže, mlčela jsem a kousala se do rtu. Nechtěla jsem pronést tu obligátní matkózní větu „já ti to říkala“, protože v tu chvíli to bylo jako kopání do mrtvoly. A to se nedělá.

Foto: Profimedia

„Opravdu jste námořník? Jé, to je ale romantické!"Foto: Profimedia

Přesto mi to nedalo a po chvíli (když už byla schopná mluvit, ne jen štkát) jsem se jen tak mimoděk a něžně zeptala, proč si s ním vůbec začínala, když bylo přece jasné, že to takhle dopadne. A ona se jen usmála, utřela si nudli a odpověděla: „Když on je tak sexy“.

Dortíček k nakousnutí

A v tom to je, grázlové jsou bohužel velmi často ohromně přitažliví, a sakra těžko se jim odolává (i já o tom něco vím, také mám za sebou pár pokusů o vztah s tímto exemplářem muže).

Je to, jako kdyby příroda věděla, co dělá. Co se týče sociálního chování a slušnosti na nich ušetřila, proto jim přidala alespoň na sex-appealu. Protože jinak by si tihle pánové ani nevrzli, tedy pardon, neškrtli.

Je to prostě jako s tím nádherným načančaným šlehačkovým dortem a vaší nesnášenlivostí laktózy. Moc dobře víte, že chvíli poté, co ho sníte, vám bude zle. Moc zle. Vlastně ve skrytu duše víte, že se vám to nevyplatí. Jenže stejně neodoláte, sníte ho a budete se chvíli cítit blaze.

A stejně tak koukáte na toho sexy chlapa, moc dobře tušíte, jak románek s ním skončí (a že vám se rozhodně nevyplatí), ale přesto neodoláte.

Foto: Profimedia

Po čase ženám zbudou oči pro pláč. Ale upřímně – netušily to ani maličko předem?Foto: Profimedia

Proč někdo umí odolat?

Jsou v podstatě jen tři možnosti, jak se tomuhle vyhnout (alespoň v budoucnosti). Buď vás sex a nic kolem toho nezajímá, takže jste vůči přitažlivosti grázlů imunní. V tom případě ale za absenci milostných zklamání platíte dost draze, protože život bez sexu je o dost horší než život bez šlehačkových dortů :-).

Nebo jste měly štěstí a dřív, než jste narazily na prvního sexy grázla ve svém životě, potkaly jste sexy hodného kluka. V tom případě velká gratulace a asi ještě větší závist!

Třetí variantou je situace, že po několika nepovedených románcích s proradnými a nevěrnými lumpy dostanete rozum. Prostě vás to přestane bavit, naopak vás to začne unavovat. No a pak už to chce jen trochu toho štěstíčka, díky kterému potkáte hodného chlapa, který bude mimo jiné i sexy.

A jak jste na tom vy? Taky vás přitahují lumpové?

Reklama

Načítám