Hlavní obsah

Vyzkoušejte letní módní hity!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Dlouhé volné šaty jsou velmi pohodlnéFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Na léto se těšil snad každý milovník módy. Od chladných dnů, kdy naše „úlovky" skrýváme pod těžkými kabáty, sníme o nákupech barevného a rozevlátého oblečení. Pokud jste ještě letošní nákupy nestihla, a do konce prázdnin zbývá už jen necelý měsíc, nechte se inspirovat nejžhavějšími letními trendy. Vždyť k držení kroku s módou stačí jen pár kousků!

Článek

Ačkoliv nespoutané a hravé bývá každé léto, letos se odhazují veškeré zábrany. Nebojte se divokých vzorů, jen si dejte pozor na kombinování. Nejjednodušší způsob je takový kousek oblečení namixovat se střízlivějším, v přírodních tónech. Aby vás všechny nové módní tendence nezruinovaly, využívejte především doplňků. S nimi bude vypadat i bílé tílko s letitou džínovou sukní trendově.

Co se letos v létě nosí?

Tuniky

Tuniky se objevují již několikátým rokem a právem! Vypadají skvěle a leckdy zakryjí i nějaké to problematické místo. Pokud si to můžete dovolit, spoutejte volnější tuniku v pase širším opaskem, krásně tak zvýrazníte štíhlý pas. Naopak, trápí-li vás větší boky a bříško, zvolte kousek, který je na konci lehce stažený a efekt trochu podkasaný. K volnějším vrškům volte užší kalhoty nebo kratší sukně. Můžete si také pořídit tuniku v prodloužené délce místo minišatů, pokud nemáte odvahu, můžete přidat tříčtvrteční legíny.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Prostřihy si může dovolit jen štíhlá ženaFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Overaly

Také overaly slaví velký návrat, nosí se především ve zkrácené verzi s kraťasy a přidělaným páskem. Krásné jsou ty v přírodních tónech zkompilované s barevnými náramky nebo v elegantním hladkém provedení. Doplnit je můžete jak podpatky, tak vkusnými koženými žabkami do města.

Volné dlouhé šaty

Přestože jsou malé černé nesmrtelné, v letním počasí zazáříte v dlouhých, volných šatech. Co se týče vzorů a barev, fantazii se meze nekladou. Vybírejte ty s upnutější horní částí a tenkými ramínky, krásně zvýrazní prsa, směrem dolů by se měly rozšiřovat. V kurzu jsou především kousky s nádechem etno stylu.

Kalhoty úzké i široké

Vražedně úzké kalhoty cigaretového střihu unosíte i v létě. Pokud máte pěkné nohy, směle do nich. Nosit se budou i širší, rovné nohavice se zvýšeným pasem.

Plavky s prostřihy

Jednoznačným trendem mezi plavkami jsou jednodílné s prostřihy na bocích. Vypadají luxusně, ale vyžadují štíhlou postavu. Pokud máte „bochánky" na bocích, z nákupního seznamu je vyškrtněte.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nezapomínejte na doplňkyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Doplňky hýří barvami

S barevným sladěním doplňků si v létě nemusíte dělat starosti, vysoce módní jsou pestré a vzorované náramky, přičemž na ruce jich můžete mít povícero. Večer, až zajde sluníčko, si můžete bohémsky přehodit lehounký šál a do ruky vzít psaníčko. Nebojte se, že by se vám do něj nic nevešlo, letos se nosí ty v maxi provedení. Dobře zvažte, kam s ním půjdete, protože nosit ho celý den v ruce není zrovna praktické. In jsou také třásně, uvidíme je na kabelkách, ale i botách. Pohrát si můžete i s pásky, těmi barevnějšími oživíte celý outfit. Módní jsou především široké opasky umístěné v pase.

Přemýšlíte, které boty dokoupit na letošní sezonu? Určitě na klínku. Budete o kousek vyšší, ale zároveň se budete cítit pohodlněji než v podpatcích. Hitem jsou také boty s pásky - čím více jich bude, tím lépe. Máte ráda pohodlí? Určitě si zamilujete placaté gladiátorky, které na noze vypadají skvěle.

V létě se nebojte experimentů, na nákupy se vydejte s kamarádkou a dohazujte tipy jedna druhé. Vyzkoušejte i věci, které se vám na první pohled nezamlouvají, mohou vás příjemně překvapit.

Reklama

Související témata:

Načítám