Hlavní obsah

Zvířata k vám promlouvají. Nevěříte? 2

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nečekané setkání se zvířetem něco znamenáFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

2. díl - V minulém díle jsme si říkali, co předpovědělo setkání s vážkou a liškou. Indiáni totiž věří v to, že prozřetelnost nemluví k člověku přímo, ale prostřednictvím zvířat, která předávají poselství , co nás čeká a nemine. Všechno totiž souvisí se vším.

Článek

Každý zvířecí druh má vlastní charakteristické vlastnosti, svoji sílu i slabinu. To může při nenadálém setkání s nimi poukazovat na vaše schopnosti. Nastaví vám zrcadlo a upozorňují, čemu je potřeba se naučit, co rozvíjet a co naopak potlačit. Postaví-li se vám živočich znenadání do cesty, prostudujte jeho způsob života a rituály, určitě se vám některé jeho zvyklosti budou hodit pro běžný lidský život. Samozřejmě jsou to pověry, ale znáte to, na každém šprochu pravdy trochu. Není od věci soustředit se na to, co nejvíc bije do očí. A příběh setkání s hadem to potvrzuje.

Had - kundalini síla

Moje přítelkyně Eva s projevy křehké barbie, byla ke svému promiskuitnímu manželovi více než tolerantní. Na našem dámském dýchánku to zdůvodňovala tím, že o ni a dvě děti se skvěle stará, že ona se sama neuživí, protože s dětmi zůstala doma, a že jí takhle nic neschází. Potom prolétla tiskem zpráva, že se v jednom domě objevil cizokrajný had, zasahovali tam hasiči. Had utekl někomu z terária, nebyl nebezpečný, ale objevil se právě u Evy doma.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Had se vyznačuje rychlým útokemFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Vyhodnotila jsem to jako výjimečnou situaci a zalistovala v knize „Lexikon zvířecí magie". Had je symbol tvořivé kundaliní síly a znovuzrození (svlékání kůže). Vyznačuje se svým klidem, ale také rychlostí útoku a přesností a tvrdostí zásahu. Jakmile se v životě objeví had, očekávejte neobyčejně velkou a rychlou proměnu. V knize přesně stojí „Chtěli byste něco změnit a z nějakých důvodů se to nedaří? Snažíte se neudeřit a přitom víte, že byste udeřit měli? Ten čas právě nastal."

Jestli je na tom něco pravdy, Eva manžela v blízké budoucnosti vynese v zubech a nezůstane kámen na kameni. Překvapila i mě, netušila jsem, že si pohrává s myšlenkou podnikání, že má vyhlédnuté prostory, a hlavně paní na hlídání. Kouzelné bylo, jak nám vyprávěla, jak její drahá polovička přijela domů a tam cizí ženská, která se představila jako chůva a na jeho otázku, kde je matka dětí, dokázala jen říct, že se vrátí před půlnocí. Udělala to tak rychle a s takovou vervou, že mu nezbylo, než to přijmout. Vedlejším doprovodným jevem je, že i jeho zálety se umírnily, protože musí mít přehled, kde Eva právě je. Nikdy bych nevěřila, že je něčeho takového schopná a zpětně si říkám, že má skutečné vlastnosti hada.

Reklama

Související témata:

Načítám