Hlavní obsah

Zvířecí potisky nemusí být „divočina"

Foto: Marie Bartošová

Zvířecí potisky si vyzkoušela krásná Mai AnhFoto: Marie Bartošová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Animální potisky jsou vždycky trochu ošemetné. Když si zvířátka ochočíte, udělají z vás stylovou ikonu. Stačí ale malé přešlápnutí, a faux pas je na světě. Jak zmáknout zákon módní džungle na jedničku?

Článek

S potisky je to jako s opravdovými zvířátky: musíte na ně pomalu! Zapomeňte na to, že byste leopardí šaty ladily leopardím psaníčkem nebo botami, jeden výrazný prvek stačí. Také se vyvarujte kombinaci zvířecích vzorů s ultra krátkými délkami, výstřihy a rudou pusou. Tudy cesta rozhodně nevede. V čele s naší krásnou modelkou Mai Anh vám ukážeme, že se i tento trend dá pojmout decentně, stylově a bez náznaku prvoplánovosti.

Úlovek pro kalhotové holky

Jste, jak se říká kalhotové? Potom by se vám mohly líbit tyhle lehké kalhoty s potiskem inspirovaným šelmami. Na nadcházející sezonu budou ideální a jsou poměrně skromné – stačí jim bílá košile (v našem případě super body, které vám na rozdíl od košile nevylézá). Navzdory pravidlu „jeden kousek a dost“ stylistka přidala se zvířecím potiskem i klobouk. Oba kousky jsou totiž poměrně nenápadné, vzory nejsou tolik výrazné a celý outfit je hodně jednoduchý a světlý. V takovém případě to zkrátka může fungovat.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: body (Vero Moda, 699 Kč), kalhoty (Mango, 799 Kč), bunda (Vero Moda, 1099 Kč), náramky (Lindex, 199 Kč/kus), boty (Aldo, 2399 Kč), klobouk (Aldo, 499 Kč)Foto: Marie Bartošová

Se sukněmi opatrně!

A obzvlášť s těmi krátkými. Když už se rozhodnete odhalit nohy, držte se při výběru horního dílu při zemi. Stylistka k sukni zvolila barevný svetřík, zaměřte se také na čím dál oblíbenější „bezdpodpatkové“ boty.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: sukně (Zara, 999 Kč), svetr (Lindex, 399 Kč), boty (Aldo, 2599 Kč), náhrdelník (Zara, 499 kč)Foto: Marie Bartošová

Ultra ženské šaty

Elegantní, stylové a přitom decentní jsou modré vzorované šaty s tříčtvrtečním rukávem. Doplnit je můžete stejně jako stylistka Veronika barevnými lodičkami a psaníčkem.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (Lindex, 899 Kč), boty (Lindex, 799 Kč), psaníčko (Zara, 1999 Kč), náušnice (Aldo, 299 Kč)Foto: Marie Bartošová

Až na zem

Dokonalou dvojkou je kombinace dlouhé vzorované sukně s delší opásanou vestou. Vyrazit v ní můžete i na večírek, budete vypadat skvěle a nemusíte se bát, že byste potkaly deset žen v jednom a tom samém. Tahle sestava má zkrátka styl!

Foto: Marie Bartošová

Na foto: sukně (F&F, info o ceně v obchodě), vesta (H&M, 1499 Kč), pásek (F&F, 169 Kč), náhrdelník (KappAhl, 399 Kč), psaníčko (Guess by Marciano, 2350 Kč), prsten (KappAhl, 249 Kč), boty (Guess by Marciano, 4690 Kč)Foto: Marie Bartošová

Kabátek pro náročné

Chcete si zvířecích potisků pořádně užít? Porozhlédněte se po jarním kabátku. Hodit se bude především dámám, které dávají přednost jednoduchosti a shánějí kousek, který jejich šatník oživí. Mai si k němu vyzkoušela černobílé kalhoty (trend jara!), lehkou košili a úžasné barevné boty.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: košile (Vero Moda, 790 Kč), kabát (Zara, 2999 Kč), kalhoty (F&F, 649 Kč), náramek (Mango, 449 Kč)Foto: Marie Bartošová

Baví vás zvířecí potisky? Jak je nosíte nejraději vy? Napište nám!

Vizáž: Janka Letková

Styling: Veronika Králová

Děkujeme hotelu Kempinski (Hybernská 12, Praha) za poskytnutí prostoru k focení!

Reklama

Načítám