Hlavní obsah
Kuřecí stehno bez kůže (syrové bez kosti)
Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
---|---|
Energie | 500 kJ |
Bílkoviny | 18 g |
Tuky | 5 g |
Sacharidy | 0 g |
Sůl | 0,19 g |
SAFA | 1,44 g |
Vláknina | 0 g |
Cukry | 0 g |
Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu, stehna obsahují obecně více tuku než prsa, pokud však odstraníte kůži, je obsah tuku poměrně nízký. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, fosfor, draslík).
Náhrada potraviny
Pokud odstraníte kůži, můžete kuřecí stehna v přiměřeném množství konzumovat. Vhodnějsí jsou kuřecí nebo krůtí prsa, která obsahují méně tuku.
Náročnost Nízká
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama