Hlavní obsah

Chlapi jsou celý můj život

Foto: Thinkstock

Mám ráda bratra za to, že mě chráníFoto: Thinkstock

Reklama

„Žena nemusí střídat chlapy jako ponožky, aby mohla tvrdit, že je miluje," říká čtenářka Markéta. Více se dozvíte v jejím příběhu. Od pondělí startuje nové téma: Letní láska - jak vám změnila život? Pište nám své romance na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Toto téma mě zpočátku neoslovilo, teprve až když jsem si pročetla některé příspěvky, vám píši. Já to mám asi trochu jinak. Miluju všechny chlapy, kteří pro mě v životě něco znamenají. A nemusí to nutně znamenat, že se s nimi vyspím a adios, amigo.

Miluju svého tátu za to, že mi dal život, že se o mě vydržel celé roky starat, byl vždycky hodný na maminku, i když se občas neshodli. Miluju svého bráchu za ty ochranitelské pudy vždy, když mi někdo ublíží. Jako malí jsme se řezali jako koně, já byla potvora a on mi to nikdy nevrátil. Vždycky byl hodný, stál při mně, navíc je s ním legrace.

Miluju svoje kamarády za to, že mi pomáhají, dokážou mě rozesmát a všichni se dobře bavíme. A nakonec to nejlepší - miluju svého přítele nejvíc ze všech za to, jaká je osobnost, za to, že si ho můžu vážit a můžu mu věřit. Miluju, když mě bere do náruče, když se spolu pomilujeme na všech možných i nemožných místech. Miluju ho, že se mnou chce strávit zbytek života. Dokáže mi pomoct i naslouchat :-)

Milovala jsem i předchozí partnery. Nejen, že jsem se s nimi milovala, ale měla jsem je ráda. A ač byli jen dva, nelituji, úplně to stačí, aby si člověk uvědomil, co chce. Žena nemusí střídat muže jak ponožky a dělat si zářezy, aby mohla říct, že miluje chlapy.

Vzpomínáte na letní lásku? Pojďte nám povědět, jak vám změnila život, v novém Tématu týdne, které startuje od pondělí. A můžete i vyhrát 500 korun!

Reklama

Související témata:

Načítám