Hlavní obsah

Čím nás chlapi štvou nejvíc?

Foto: Thinkstock

Muži naše výhrady většinou nechápouFoto: Thinkstock

Reklama

Muž: Co všechno neumí? Vyslyšet ženina přání, přizpůsobit se, nechodit na pivo, zvedat prkýnko na WC! A co dalšího? To chceme vědět od vás! Pojďte se podílet na vytvoření seznamu pánských nedostatků a vyhrajte finanční odměnu!

Článek

Každý den si my ženy na adresu mužů stěžujeme a samy sobě pokládáme otázky: Proč ten můj musí močit v přírodě? Proč nikdy nenajde máslo v ledničce? Proč mě nikdy neposlouchá? Proč nemůže sklopit záchodové prkýnko? Proč po něm musím pořád uklízet? Proč neustále vypráví tak přihlouplé vtipy? Proč mi lže? Co tají? Proč se mnou nemluví? Proč machruje za volantem? Proč už mi neříká, že mě miluje?

Ideální muž? Nulový výskyt!

Je zkrátka hodně toho, co se na mužích nepovedlo. Ideální „kousky“ vytvořené z testosteronu, nějaké té svaloviny a silně vyvinuté empatie vůči našim potřebám prostě neexistují, a tak se běžně u kafíčka rozčilujeme nad pánskými zlozvyky, jejich chladností nebo naopak přehnanou péčí, manýry a požadavky a celkově trpíme jejich existencí, bez které by sedánky v kavárnách postrádaly ten pravý smysl.

Napadlo vás samotnou někdy, čím nám muži zvedají hladinu adrenalinu nejvíc? Za co by se měli bez milosti vydávat zpět vlastní matce na základě doživotně platného reklamačního listu? Někdy stačí už jen jejich „nesnesitelná lehkost bytí“! A o tom něco víte hlavně vy, naše čtenářky, které jste se loňského roku zúčastnily záludné ankety v rámci čarodějnického dne v pražském parku Ladronka. Máte osobitý názor, o tom není sebemenších pochyb!

Co vás na mužích štve nejvíc?

  • zlozvyky 34 %
  • neschopnost naslouchat 27 %
  • nedostatek pozornosti a lásky 13 %
  • jejich existence 10 %
  • jednoduchost 9 %
  • jiné (např. egoismus, nevyspělost, neřešení problémů atd.) 7 %

Výzkum proběhl na základě ankety magazínu ProŽeny.cz, které se zúčastnilo osmašedesát respondentek.

Foto: Thinkstock

Muži jsou nemožní... někdy!Foto: Thinkstock

Zlozvyky chrání ego

Jasně vedou zlozvyky, mezi které se počítají nevyhozené ruličky toaletního papíru, věčný problém se zvedáním a pokládáním záchodového prkýnka, chronické chození pozdě nebo neustálé vymlouvání se, že „dnes jdu opravdu jen na jedno, lásko“. Bohužel právě tyto výrobní poruchy se velmi těžko napravují, neboť zlozvyky dávají mužům pocit svobody. (Nějak se musí „mstít“ za to naše neustálé hubování, braní jejich přirozené autority na lehkou váhu, přehnanou fantazii ve všech směrech – hlavně pokud jde o výši výplaty, nedostatek sexu a vytváření předčasných závěrů ještě předtím, než si sundají boty v předsíni.)

Chlapa mám na pokusy

Na základě těchto poznatků se dostáváme k jednomu závažnému zjištění. Jelikož si ženy už dávno nedělají plané iluze o své růžové partnerské budoucnosti, nabízí se otázka, k čemu tedy vlastně muže potřebujeme? Abychom je mohly měnit, odpovědělo 29 % ze stejného počtu dotázaných. 16 % se dokonce domnívá, že muž „v domě“ je vhodný pouze pro dárcovství spermií. (Pro slabé povahy raději nebudeme zveřejňovat nic o medicínských pokusech a dalších možnostech. Vypadalo by to, že muže nemáme rády, ale ono je to přesně naopak! Bez nich by to fakt nešlo.) A to je ten moment, kdy je potřeba se jich zastat. Mnoho konfliktů plyne z toho, že my ženy nevíme, co vlastně chceme, a když už na to přijdeme, neřekneme to nahlas!

Dnes to ale bude jinak. Je tu speciální příležitost vykřičet do světa, co nás nejvíc na chlapech štve! Právě váš názor může mít hodnotu celé tisícikoruny nebo pětistovky! Z reakcí přímo pod článkem vybereme 3 nejlepší, které odměníme. Těšte se na 1x 1000 Kč a 2x 500 Kč. Tak si pojďme postěžovat: doma nám za to nikdo nic nedá!

Reklama

Související témata:

Načítám