Hlavní obsah

Dárky podle slunečních znamení: Co nadělit Štírům, Vahám nebo Panně?

Foto: thinkstock

Chcete dárkem opravdu potěšit? Posviťte si na znamení svých blízkých!Foto: thinkstock

Reklama

Vánoce a dárky. Rodina, přátelé, lásky, známí, kolegové, kamarádi. Není jich málo a všechny chcete potěšit. Projděte se s námi slunečními znameními. Poradíme vám, čím je obdarovat!

Článek

Které dárky by mohly udělat radost a podtrhnout osobnost podle období narození? Tady jsou tipy!

Beran (21. 3.–20. 4.)

Jsou aktivní a hraví. Beranka umí být prudká jako uragán, asertivní, dynamická, sexy, živá, zkrátka nezkrotná. Beran zase nepřetržitě vzrušený tepem života, dynamický, inspirující, strhující, aktivní, vášnivý. Potěší je zážitkový pobyt, sportovní vybavení, něco do auta, permanentka do fitka nebo dárek do bytu, například vysavač, ale ať má nejvyšší možný výkon!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Mají veliký cit pro krásu a kvalitu. Žena v Býku je smyslná, realistická, přirozená, loajální, s uměleckými sklony. Muž je požitkář, milovník krásy, majetnický, romantik i realista v jednom. Býkům stačí drobnost, ale luxusní. Rukavice, šála, šátek z měkkého příjemného materiálu, kvalitní víno a hudba. Ocení i nádherný květináč, přiložte k němu lístky na koncert.

Blíženec (22. 5.–21. 6.)

Hlavní roli pro ně hraje komunikace. Žena pod tímto znamením je úchvatná, neposedná, jiskřivá, kamarádská, romantická, muž hravý, bystrý, laškovný, proměnlivý, neklidný, drzý, neodolatelný. A tak je náš tip letenka, zájezd za dobrodružstvím, mobil, kniha s rychlým spádem událostí, výstřední drobný šperk, nápaditá bižuterie. Do domácnosti nekupujte nic, co nudí, když už mixér, tak krásně barevný.

Foto: thinkstock

Blíženci uděláte radost, když mu koupíte dobrodružný zájezdFoto: thinkstock

Rak (22. 6.–22. 7.)

Raci milují domov a rodinu. Račice je starostlivá, citlivá, nepředvídatelná, ctižádostivá, bystrá, schopná, Rak proměnlivý, opatrný, nedůtklivý, tajnůstkářský, něžný. Z ochranného krunýře je vytáhnete stříbrným šperkem či podnosem, starožitným hrnečkem, kulatým akváriem s vhodnou rybičkou, to je například Betta bojovnice. Potěší je i předplacený kurz vaření.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Nikdo neumí být tak přirozeně okázalý jako tito králové. Ze Lvice září vědomí své hodnoty, je ráda vidět, marnivá, oslnivá, atraktivní, náročná a okouzlující. Lev je občas nedůtklivý, tajnůstkářský, nestálý, ale něžný a idealistický. Nepotřebují královské dary, ale musí vědět, že je to dar pro ně osobně. Potrpí si bez výjimky na vlasy a třpytivé šperky. Potěší je vlasová kosmetika, ozdoby do vlasů, okázalé šperky ze zlata.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Ona preferuje zdravý životní styl, je kultivovaná, vytříbená, elegantní, povznesená, vyrovnaná, sebevědomá. Muž je rozumný, komunikativní, upravený, ovládající se, schopný. Kupujte kvalitu a buďte praktičtí. Potěší je užitečná věc do domácnosti, pomůcky ke koníčkům, do koupelny elektrický kartáček, poukaz na ozdravný pobyt do lázní, jen ne nic, co by nevěděli, kam s tím. Slušnost jim nedovolí se věci zbavit, ale nepotěšíte je.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Jsou sice váhavé, ale neomylně vidí krásu. Jemná, půvabná, ohleduplná žena s potřebou harmonie, romantická, diplomatická, vytříbená, vstřícná. Muž bývá šarmantní, svůdný, koketní, bystrý a s dobrým vkusem. Potěší je luxusní doplňky, lístky do divadla, umělecké předměty, obrazy, vonné svíčky s krásnými svícny.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Je v něm tajemno, vášeň. Štír-žena je moře v bouři i hlubina spodních proudů, kde hladina klame klidem. Tajemná, miluje záhadné, hypnotizující, je erotická, mocná. A uličnický štíří „kluk“ zase sexuální, intenzivní, plamenný, mocný, emotivní. Kupte jim drobnost v sexshopu, darujte luxusní prádlo, sebe v krásném prádle, nakupte tematické knihy, hodně a rádi čtou, ocení kvalitní parfém.

Foto: thinkstock

Štír má smysl pro erotiku a baví ho sexFoto: thinkstock

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Miluje pohyb a čistou radost ze života. Střelkyně je neklidná, nespoutaná, radostná, optimistická, milá, spokojená a střelec veselý, neklidný, impulzivní, prudký, spontánní, sexy. Neunavujte je praktickými dárky, udělejte jim radost. Jsou to i milí snobové, kupte jim členství v klubu, potěší je let do vzdálené země, kurzy jazyka, stolní hry.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Vystihuje ho užitečná kvalita. Kozorožka se umí ovládat, je rafinovaná, chladnokrevná, důstojná, ženská, zkušená. Muž je otevřeně konvenční, disciplinovaný, elegantní, kultivovaný. Potěší je značkový diář, luxusní pero, parfém s osvědčenou značkou, biografie.

Vodnář (1. 1.–20. 2.)

Nechte se unést originalitou a neobvyklostí. Idealistická Vodnářka je hloubavá, hrdá, nápadná, oslnivá, brilantní, Vodnář zase výstřední, zanícený a rebel. Dárek nemusí být drahý, ale měl by být nápaditý a originální. Co má váš Vodnář rád, co rád dělá, na čem mu záleží? Tudy směřujte do obchodu, čím nápaditější vychytávku tam uvidíte, tím lépe. Nezapomeňte na jejich hrdost, originalitu. Hodí se kabelka, bestseller, cokoli ze světa techniky, PC i knihy.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou citlivé a kreativní; žena romantická, zasněná, vynalézavá, okouzlující, záhadná, něžná i dravá, rybí muž nesmírně nápaditý, něžný i drsný, soucitný, roztěkaný, zmatený, snílek, vášnivý. Rozmazlujte je, jsou už takoví, podpořte jejich tvořivost. Umějí ztrácet, čili se neztratí luxusní kosmetika, štětce a barvy, fotoaparát, permanentka na tanec nebo jógu, wellnes pobyt.

Užívejte si atmosféru předvánočního času, ať se daří!

Reklama

Související témata:

Načítám