Hlavní obsah

Dcera si ode mě půjčuje oblečení

Foto: Thinkstock

Dcera chce jednou vypadat jako jáFoto: Thinkstock

Reklama

„Je mi tolik, na kolik se cítím! Nehodlám poslouchat diktát společnosti a žiju naplno, nosím, co chci, a bavím se podle svého!“ Jste ten typ? Napište nám o tom a vyhrajte 500 korun.

Článek

Moje maminka, když jí bylo 40 let, začala nosit sukně pod kolena, protože kratší se již nehodily k jejímu věku. Ale co to je věk, myslím, že každý je tak starý, na kolik let se cítí. To ostatní je jenom obal, důležité je, co má dotyčný člověk uvnitř a jak žije.

Já se vždycky tak trošku vymykala a to vše se ještě zintenzivnilo, když jsem před 10 lety poprvé vyjela do USA. Fascinovalo mě, jak „staré dámy“ jezdí na kolečkových bruslích v Central Parku, mají šortky a tílka. Tam nosí každý, co se mu líbí, a nekouká na ostatní. Kdo vlastně stanovil, co se hodí pro mladá děvčata a pro starší dámy. Bude mi 57 let a na podzim jsem začala chodit cvičit zumbu. Úplně mě to pohltilo a chodím tak často, jak mám volno. K zumbě jsem přivedla i dceru, která žije v Miami.

A co se týče oblečení, nosím, co se mi líbí, a musím říct, že z mého šatníku si věci vypůjčuje i moje dcera. A že někdy šokuji okolí – no a co, já se tak cítím dobře a jestli někomu vadí moje barevné clip-in ve vlasech, oblečky jako ze seriálu Sex ve městě, tak má prostě smůlu. Žijeme přece jenom jednou!

A největší poklonu mi udělala dcera, když mi řekla: „Mami, doufám, že budu jednou vypadat tak dobře jako ty."

Také žijete nespoutaně, jako by vám bylo sladkých dvacet, a přitom už jste přece jen „o něco“ starší? Pojďte nám povědět svůj příběh na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám