Hlavní obsah

Dvakrát jsem se díky seznamce vdala

Foto: Thinkstock

Nikdy bych nevěřila, že mi pomůže inzerátFoto: Thinkstock

Reklama

Někdo na cílené seznamování moc nevěří, Ivana se však díky němu dvakrát vdala. Její osudy si můžete dnes přečíst. A jaký máte názor na seznamování se třeba přes internet vy? Napište nám na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Dobrý den, ráda bych se s vámi podělila o svůj příběh. Bylo mi 36 let, měla jsem velmi zajímavou práci a nezbýval mi čas na seznámení. Na začátku roku jsem si přečetla v jednom časopise horoskop na celý rok, který mi předpovídal zcela neuvěřitelné věci, které se v mém životě stanou.

Nevěřila jsem vůbec ničemu, protože v únoru jsem se musela podrobit těžké operaci, a tak jsem byla dost pesimistická. Nicméně po operaci, když už jsem byla z nemocnice doma, jsem si jednou koupila noviny, ve kterých byly seznamovací inzeráty. Dříve by mě něco podobného nenapadlo, spíše jsem to odsuzovala.

Odpověděla jsem asi na tři inzeráty a asi za týden se mi telefonicky ozval muž a z našeho rozhovoru nakonec vyplynulo, že se vlastně známe osobně již delší dobu. Nebyla jsem z toho ani trochu nadšená, spíše naopak, protože ten člověk mi nebyl moc sympatický, především svým chováním.

Ale znala jsem ho vlastně čistě jen z profesního hlediska, a tak nakonec slovo dalo slovo a dali jsme se dohromady. Byl vdovec, starší o 12 let než já, měl dvě dospívající děti. Přistěhoval se ke mně, žili jsme spolu rok a půl na hromádce a v červenci 1981 jsme se vzali. Bylo to krásné manželství, ale po deseti letech manžel zemřel a já opět zůstala sama. Bylo to hrozné a dlouho jsem se z toho nemohla vzpamatovat. Už jsem s nikým v mém životě ani nepočítala.

Ale pak na nátlak kamarádky, která se nemohla dívat na to, že jsem sama a trápím se, jsem opět odpověděla na inzerát a podařilo se mi seznámit se s mým současným manželem, se kterým jsem už 14 let a doufám, že nám to ještě dlouho vydrží, byť už jsme starší. Všem, kteří se o něco podobného pokoušejí, držím palce!

Věříte seznamkám? Nebo dáte raději na první pohled? Pište nám na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Reklama

Načítám