Hlavní obsah

Editorial: Psí Vánoce u nás v redakci

Foto: Greta Blumajerová

Vánoce se blíží, a nás v redakci zavalují výhry do soutěží a cukroví!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Do Vánoc zbývá sotva měsíc, a nám se v redakci začíná všechno množit. V chodbě se hromadí další a další výhry do soutěží, v kuchyni přibývají krabice s cukrovím, a navíc tu máme čím dál víc zvířat.

Článek

O krabice s výhrami starost nemám, věřím, že o ty se postaráte vy, milé čtenářky a čtenáři :-). Na prosinec totiž pro vás připravujeme několik opravdu zajímavých soutěží! Netrápí mě ani osud cukroví, které průběžně peče Janča Chmelíková s Hankou Kropáčovou a které vám postupně servírujeme v rámci seriálu Pečeme cukroví s Hankou.

Jejich výtvory jsou tak dobré, že se Vánoc s největší pravděpodobností nedožijí. Tedy alespoň tyhle fantastické linecké berušky se jich nedočkají určitě, o to jsem se osobně postarala :-). Sice tu už dva roky rozhlašuji, že sladké skoro nejím, ale z berušek jsem udělala čestnou výjimku. Nezbyla ani jedna.

Foto: Marie Bartošová

Jana Finferlová a její módní tým vám tento týden ukážou, jak lze stylově čelit zimě ve městěFoto: Marie Bartošová

Ovšem se psy se má situace trochu jinak. Tady kráčíme opačným směrem – momentálně tu máme tři. Janča Chmelíková má jorkšíra Froda, Michal Snížek další zástupkyni tohoto plemene Chio Chipsovou a číslo tři je můj Dragoušek. Je to kříženec a je asi tak desetkrát větší než Frodo s Chiou dohromady. Zatím (je mu šest měsíců). Nicméně – počet psů ještě není definitivní. Nutně totiž potřebujeme ještě jednoho – pro Blanku Kubíčkovou.

Kdybyste někdo věděl o štěněti zrzavého kokra, pejskovi, který vypadá trochu jako „kříženec s retrívrem“ (cituji Blanku, těžko říct, jak by to zvíře vlastně mělo vypadat :-)), napište nám. Budete mít zásluhu na tom, že Chio Chipsová, Frodo a Dragoušek budou mít nového kamaráda a v naší redakci bude ještě větší zábava.

Foto: Greta Blumajerová

Blanka Kubíčková sportuje, testuje nová cvičení, natáčí jedno video za druhým a zase sportuje. A to všechno kvůli vám!Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Jana Chmelíková s Frodem vybírají cukroví, které napečou v rámci seriálu Pečeme cukroví s Hankou. Ať vyberou jakýkoli recept, Vánoc se jejich výtvory nejspíše nedožijíFoto: Greta Blumajerová

A my se pokusíme vám to vrátit tím, že pro vás najdeme ty nejlepší tipy na vánoční dárky, cukroví i zajímavé slevy. A nezapomeňte soutěžit!

Přeji vám příjemný týden!

Děkujeme průhonickému showroomu s nábytkem DECOLAND za poskytnutí prostoru k focení.

Vizáž: Dáša Kopecká (MA-DA Make-up Network)

Reklama

Načítám