Hlavní obsah

Erotické hry. Zn. Jen pro plnoleté!

Foto: Thinkstock

I dospělí si rádi hrají...Foto: Thinkstock

Reklama

I dospělí si hrají! A může to být proklatě sexy! Zkoušeli jste například různé erotické stolní hry? Žádné házení kostkou, žádné bezduché obíhání hracího pole, i když cíl je tak trochu stejný – i tady jde totiž o to dostat „figurku do domečku“. Nuda, říkáte si? Tak co třeba elektro sex nebo vampyrismus? Způsobů, jak si „hrát“ v posteli, je celá řada…

Článek

Lidé se neradi nudí. A už vůbec ne v posteli! Naštěstí lidská fantazie a vynalézavost si poradí s lecčím, tedy i s pohasínajícím sexuálním životem. A nejrůznější sexshopy „hravým“ dospělým rádi vyjdou vstříc.

Trochu „žhavější“ člobrdo

Kdo by tuhle klasickou stolní hru neznal. Jistě se ale shodneme, že Člověče, nezlob se je pro děcka. Pro dospělé tu proto jsou žhavé erotické hry, jako třeba Francouzská hra lásky, Kámasútra, Sexy hrátky či Harašeníčko, které pomohou navodit sexy atmosféru a dovést hráče k úžasnému orgasmu. A je v podstatě jedno, zda jde o systém kartiček s úkoly, či tradiční „vadí – nevadí“.

Foto: Petr Makovička

Také u stolní hry si můžete užít dostatek erotikyFoto: Petr Makovička

Některé z her jsou určeny pouze pro dva „hráče“, jiné navíc nabízejí i hromadnou variantu až třeba pro šest odvážlivců. A u těch propracovanějších modelů si dokonce před začátkem hry můžete zvolit, zda máte zrovna chuť na soft romantickou verzi, nebo hard verzi, která vás dovede k rychlému a živočišnému sexu bez jakýchkoli příkras a kudrlinek.

Foto: Albi

Zahrát si můžete třeba LaškováníFoto: Albi

„Dostali jsme jednu takovou hru, Laškování se jmenuje, a pokládali jsme to za legraci a recesi. Pak jsme si to ale jednou vyzkoušeli a byli jsme příjemně překvapeni,“ říká jednatřicetiletá Alena. Sice prý s partnerem hrají vždy jen ve dvou, zato pravidelně. „Hromadná verze nás neláká, v tomhle jsme trochu zpátečníci, při sexu jsme rádi sami. Ale jinak jsme ze hry vážně nadšení, je to další zpestření a těch není nikdy dost,“ směje se Alena.

Elektřina, co „rozsvítí“ váš sexuální život

Pokud patříte k odvážnějším typům a deskové hry vám nepřipadají nijak vzrušující, zkuste elektřinu. Takzvaný elektro sex, který využívá elektřinu ke stimulaci erotogenních zón či přímo pohlavních orgánů, je poslední dobou hit. V sexshopech je k dostání velká spousta „přístrojů“, ať už určených čistě pro pány (navlékací kroužky na penis s elektrodami), nebo jen pro dámy (speciální „elektro“ vibrátory), či sady určené pro páry (několik elektrod, které si můžete navzájem připojovat na tělo a pomocí ovládání se „stimulovat“). Samozřejmostí je ale možnost nastavení výkonu od jemného šimrání, přes brnění, až po výraznější stahy a křeče. V tomto případě si tak na své přijdou třeba i vyznavači sado maso.

Foto: Mystim

Speciální elektro vibrátorFoto: Mystim

Foto: Mystim a Fetish Fantasy

Pomůcky k elektrosexu můžete koupit také v saděFoto: Mystim a Fetish Fantasy

„Nikdy by mě nenapadlo, jak super to může být. Lepší orgasmus jsem nezažil,“ říká v jedné diskusi o elektro sexu Pavel. A pochvalně se vyjadřují i ženy. „Je to úžasné! Lepší než tisíc vibrátorů! Vážně šokující orgasmus. S partnerem elektro sex milujeme a asi nikdy nás neomrzí,“ hlásá v té samé diskusi dívka s přezdívkou Elektrogirl.

Zahrajeme si na upíry, miláčku

Opravář a znuděná panička. To je ohraná a už dávno ne originální scénka z pornofilmů, kterou už si doma asi moc lidí nezkouší. Ale co taková hra na krvelačného vampýra a bezbrannou dívku, po jejíž krvi lační? Stačí jen pár rekvizit a šminek a můžete lehce nabýt dojmu, že jde o skutečnost. „Děsně mě to vzrušuje. Když si partnerku vlastně jakoby ulovím, zmocním se jí, okusuju jí krk, takový sex je nepřekonatelný. Líbí se to i partnerce, ráda si zkusí roli bezmocné dívky, která touží po upírovi, i když je to smrtelně nebezpečné,“ svěřuje se v internetové diskusi muž s přezdívkou Bloodlove.

Foto: Petr Makovička

Úkoly ve stolních hrách jsou vynalézavéFoto: Petr Makovička

Ale jde to i naopak. Dominantní krásná vampýrka s bledou pletí, rudými rty a nebezpečnými špičáky, která si uloví bezbranného muže. Ten je ohromen její krásou a nemá jedinou šanci na odpor. „Je to úžasné, ale pozor, ať se v zápalu vášně nezapomenete. Jednou jsem to trochu přepískla a partnera kousla víc, než bylo zdrávo. Měl nejen cucflek, ale i podivné upírské otisky na krku. To se kolegům a kamarádům trochu blbě vysvětluje,“ varuje další internetová diskutérka s přezdívkou SuperVamp.

A co vy? Hrajete doma sexy hry? Nebo jsme vás inspirovali? A nebo naopak nedáte dopustit na „klasiku“? Zapojte se do diskuse pod článkem!

Reklama

Související témata:

Načítám