Hlavní obsah

Jak rychle vytvarovat zadeček? Máme návod!

Foto: Marie Bartošová

Mistr světa v kickboxu Martin Zavoral si vás vezme spolu s trenérkou Radkou Vandasovou do parádyFoto: Marie Bartošová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snažíte se pohledu na svůj zadek vyhýbat, stejně jako převlékacím kabinkám se zrcadly? Každé pozadí ale může získat pevnost mládí: třeba díky našim cvikům pomocí bojových sportů. Jsou vám k dispozici!

Článek

Chtěli jsme vám nabídnout skutečně výživný trénink, který bude i zábavný. Proto jsme oslovili instruktorku skupinových cvičení Radku Vandasovou spolu s mistrem světa v kickboxu a reprezentačním trenérem kickboxu Martinem Zavoralem. Výsledek posuďte, a hlavně otestujte sami zde:

„Ještě než se do posilování pustíte, nezapomeňte se na začátku zahřát a rozcvičit,“ radí trenérka Radka. Video si přehrajte i několikrát, protože v něm najdete i nejčastější chyby, kterých se při výkopech či postavení trupu či paží při nich dopouštíte. Martin vám názorně na Radce předvede, jak se jim vyhnout. Až cvičení skončíte, protáhněte svaly nohou i hýždí, ale i zad.

Tip redakce:Pokud si budete chtít doplnit posilování ještě dalšími cviky na jiné partie, můžete zkusit Vaše bříško volá SOS? nebo kompletní sérii 7 klíčových cviků pro krásnou postavu.

Teď už nezbývá než se pustit do zpevňování křivek pozadí. Tři, dva, jedna… Gong!

Vizáž: Michaela Kramná (MA-DA Makeup Network), za umožnění natáčení děkujeme: Studio Fighter´s, Praha 6.

Načítám