Hlavní obsah

Krásné bytové doplňky do 250 Kč

Foto: Thinkstock

Máte rádi originální a přitom dostupné doplňky?Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nenechte se zmást obchody, Vánoce tu ještě nejsou, a tak andělíčky a hvězdy nechte ještě v krabici. K podzimu se přece hodí svíčky a svícny, květiny nebo polštáře a plédy. Že nic takového doma nemáte? Zde je 15 tipů na originální doplňky, které vás nepřijdou na více než 250 korun.

Článek

Bílá barva spolu s přírodními odstíny vládnou letošním podzimním dekoracím. Pokud se vám zdá nudná, dopřejte si barvy, ale zapomeňte na výrazné a křiklavé odstíny. Lepší jsou jemné varianty, které interiér oživí, ale „nebouchnou“ hned do očí. Vždyť doplňky jsou od toho, aby interiér doplňovaly, a nikoli rušily. Vyberte si pro vás ten pravý!

Srdce zdobí celý rok

Z dřevěných červeně lakovaných korálků je vyrobené srdce na šňůrce, které snadno pověsíte na lustr i kliku okna. Má výšku 26 a šířku 13 centimetrů. Bella Rose ho prodává za 129 korun.

Růže nikdy neomrzí

Podobně jako srdce jsou dalším oblíbeným dekorem růže. Hodí se nejen sušené do vázy, ale také mohou zdobit rámeček na fotografie jako v tomto případě. Má výšku 20 centimetrů a je určený na obrázek o velikosti 10 x 15 centimetrů. Dedra ho nabízí za 99 korun.

Pozdrav z Provence

Dáváte raději přednost pravým květinám před umělými? Pokud do této kategorie řadíte i ty sušené, jistě vás potěší vůní i barvou svazek levandule pocházející přímo z Provence. Má délku 35 centimetrů a v Bella Rose ho koupíte za 149 korun.

Pokud mají doplňky v pokoji vyniknout, je třeba nejprve vědět Jak správně zařídit obývák.

Krásné a pohodlné

Považujete doplňky více než za ozdobu za lapače prachu? Změňte atmosféru pokoje pomocí polštářků. Oceníte nejen jejich krásu, ale každý večer vám při televizi nabídnou to správné pohodlí. Povlak na polštář o velikost 60 x 40 centimetrů ze stoprocentní bavlny a v různých vzorech stojí v Jysku 99 korun.

Květiny, které se neomrzí

Květiny připomínající slavný vzor Marimekko zdobí čtvercový polštář ze stoprocentního polyesteru. Má velikost 45 x 45 centimetrů a StarDeco ho prodává za 199 korun.

Pléd, který zahřeje i cenou

Raději než něco pod hlavu oceníte u televize deku, která zahřeje? Pléd a přehoz z kolekce PriceStar to dokáže. Je vyrobený ze stoprocentní bavlny, má velikost 200 x 160 centimetrů a jeho cena v Jysku činí 120 korun.

Svíčky za dlouhých zimních večerů potěší

Keramický svícen na čajovou svíčku Carve z kolekce ASA Selection se vyrábí ve dvou velikostech – osm a deset a půl centimetru. První je v obchodě Krasnydomov.cz k dostání za 129 a druhý za 179 korun.

Pro „svíčkaře“ začátečníky

Pokud si teprve zakládáte svou sbírku svíček a svícnů, zkuste to se sadou z prodejny À la Maison. Za keramickou podložku a tři svíčky z palmového oleje dáte 120 korun.

Oblečte své květiny

Do podzimního můžete obléct i své květiny. Pomůže vám v tom sada dvou květináčů z IKEA. První má průměr deset a výšku osmnáct centimetrů, druhý dvanáct a třináct. Jsou vyrobené z kameniny a zdobené barevnou glazurou. Dva kusy jsou k dostání za 199 korun.

Pro milovníky minimalismu

Máte pocit, že obaly na květináče zbytečné potlačují krásu rostlin? Pak si pořiďte ty z kolekce ASA Quadro. Zdobí je pouze jednoduchý tvar krychle a lesklý povrch. Na výběr máte bílou, černou a oranžovou barvu. Za nejmenší květník o velikosti 8 x 8 x 8 centimetrů zaplatíte v obchodě Krásnýdomov.cz 129 korun.

Potrpíte si na zbytečnosti?

Jestliže máte rádi maličkosti a veselé drobnosti, jistě oceníte tyto dřevěné sáně. Mají výšku šest a délku šestnáct centimetrů. V This & That je nabízejí za 169 korun.

Tip redakce: Jste opravdoví milovníci doplňků? Pak se inspirujte v článku Největší zbytečnosti do bytu.

Máte raději řezané?

Jestliže dáváte přednost řezaným květinám, jistě vás potěší sada tří skleněných váz na dřevěném podnosu od společnosti Dedra. Jednotlivé produkty mají výšku 10, 13 a 16 centimetrů a za celou sadu dáte 199 korun.

Na větší kytici

Zdají se vám předchozí vázy moc malé? Pak sáhněte po keramické váze v provedení bílý lesk, kterou zdobí černá dekorace. Má výšku 22 centimetrů a koupíte ji ve Stardeco za 249 korun.

Nezapomínejte na stůl

Nejen na jídelní stůl se hodí sada tří dóz vyrobených z ocelí a lakovaných do zimních motivů. Mají objem nejmenší 1,6, střední 2,6 a největší 4,8 litrů. V IKEA stojí všechny tři dohromady 199 korun.

Když preferujete obal i obsah

Patříte mezi ty, kdo dělají z pití vína obřad? Jistě oceníte i designový stojánek z nerez oceli, v němž se bude láhev vána obzvlášť vyjímat. Prodejny For Living ho nabízejí za 248 korun.

Který doplněk vás nejvíce zaujal? Nebo máte jiný osobní tip? Pak se o něj podělte v diskuzi pod článkem s ostatními.

Reklama

Související témata:

Načítám