Hlavní obsah

Má nemoc ho přivedla k rozumu!

Foto: Thinkstock

Jsme teď spolu šťastnější než kdy jindyFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někdy vám ke změně partnerových vlastností napomohou i nečekané události. Své o tom ví jedna z našich čtenářek, která se rozhodla vyprávět svůj příběh. Od pondělka startuje nové Téma týdne: Můj ex mě sleduje. Své příběhy posílejte na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Manželova povaha se projevila naplno po třech letech společného soužití. Vždycky to byl chlap, na kterého jsem se mohla ve všem spolehnout, důvěřovat mu a povídat si s ním. Stačila špetka tolerance a nemuseli jsme nikdy řešit žádné hádky.

Narodila se nám dcerka Lenička, čas plynul a manželství se stávalo čím dál víc stereotypním. Pavel začal nad vším ohrnovat nos, nic mu nebylo dobré a veškeré chyby viděl pouze u mě. Přitom to byl on, kdo dělal nepořádek, neuměl si po sobě uklidit, nakoupit ani vyprat. Šlo to čím dál tím více z kopce, až překročil jistou pomyslnou hranici, čímž zničil vše pěkné, co mezi námi doposud bylo. Našel si milenku, a aby toho nebylo málo, začal i pít. Tyto dvě „věci“ mě neskutečně užíraly. Žila jsem jen pro naši malou dcerku.

Po půl roce jsem se odhodlala, že požádám o rozvod. Než jsem tak stačila udělat, nastal totální obrat. Manžel se k milence přiznal, slíbil to s ní skončit a začal se ke mně chovat mnohem lépe než na začátku našeho manželství. A to mohu říci, že v té době jsem byla tou nejšťastnější ženou pod sluncem.

Pavel totiž objevil výsledky testů, které jsem před ním ukrývala. Nechtěla jsem, aby si dělal starosti. Vážně jsem tehdy onemocněla, ale všechno jsem před ním pečlivě skrývala. Na kontroly jsem chodila, když pracoval nebo někde pobíhal. A on pak, když už věděl o mé nemoci, se mnou začal chodit i k lékaři. Odmítala jsem, ale trval na tom. Táhlo se to necelé dva roky a já se jako zázrakem vyléčila. Utekl další rok a jsme spolu šťastnější než kdy jindy.

Obtěžuje vás bývalý partner? Chce se vrátit, ale po dobrém to nejde, a tak snová nehezké plány, jak vás dostat zpět nebo při nejmenším rozeštvat váš nový šťastný vztah? Pojďte nám o tom napsat na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám