Hlavní obsah

Miluju muže! Měla jsem jich 325

Foto: Thinkstock

Muži mě přitahují, ale nechci se vázatFoto: Thinkstock

Reklama

Alexandra si zkrátka nemůže pomoci. Muži ji pronásledují celý život a ona jim nedokáže odolat. Jak to všechno skončí? Přečtěte si její neuvěřitelný příběh. Máte podobné závislosti? Pojďte nám o tom napsat na info@prozeny.cz.

Článek

Moje matka mě vychovávala dlouho sama a pak se jí nevydařilo ani druhé manželství. Měla pekelnou smůlu na chlapy. A já, poučená z jejích chyb, jsem si dala předsevzetí, že žádný mě před oltář nedostane. Randit jsem začala, když mi bylo šestnáct. V té době jsem byla vysoká, štíhlá, zelenooká blondýnka, takový lapač na muže. Vždy jsem lákala především ty starší, ale bylo to oboustranné, asi právě proto, že mi celý život chyběl otec a trochu jsem ho v nich hledala.

Mužům vyhovovalo, že se nechci vázat, a tak jsme si to užívali. Jezdili jsme na koncerty, chodili do restaurací a tu a tam jsem i dostala nějaký dárek. Spíš se zamilovali muži do mě než já do nich, a když jsem měla pocit, že začínám k někomu cítit větší sympatie, vyměnila jsem ho.

Ovšem jednou se mi má svobodomyslnost šeredně vymstila. Stýkala jsem se měsíc s mužem, který ale jednou přišel s tím, že mě miluje a chce si mě vzít. Klekl si přede mě s nádherným prstenem a já nemohla uvěřit, že to myslí vážně. Bylo mi hloupé ho příkře odmítnout, tak jsem mu taktně naznačila, že po měsíci si přece nemůže být svými city úplně jistý a že se známe ještě málo. On se ale rozzuřil a cítil se hrozně ponížený. Odešel se slovy, že toho budu šeredně litovat. Psal mi výhrůžné SMS, e-maily, takže jsem si měnila čísla a e-mailové adresy jak na běžícím pásu, až toho po půl roce nechal.

Naštěstí jsem vždy při svých románcích byla opatrná, takže nikdo nevěděl, kde bydlím, ani jsem nesdělovala žádné jiné soukromé informace. Při sexu jsem dbala nejvyšší hygieny a opatrnosti, takže dnes ve svých 28 letech můžu říct, že jsem nikdy žádnou pohlavní nemoc neměla, ačkoliv jsem vystřídala úctyhodných 325 mužů!

Možná jsem tak trochu nymfomanka, možná jsem jen poučená z chyb jiných a nechci se jich dopustit. Jedno vím ale určitě, ničeho nelituji. Byly to nádherné roky mého života, plné dobrodružství.

Také si muže dokážete obtočit kolem prstu? Neděláte to proto, abyste se jim mstila, ale proto, že vás to zkrátka baví? Pojďte nám o tom povyprávět na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Reklama

Načítám