Hlavní obsah

Módní inspirace pro ženy s křivkami!

Foto: Girl With Curves.com

V čem tkví Taneshino módní kouzlo? Umí obléknout své proporceFoto: Girl With Curves.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je jí třicet, má obdivuhodný cit pro módu a odmítá se bavit o tom, jakou má konfekční velikost. Bloggerka Tanesha nikdy nebyla žádné „tintítko“, ale své proporce umí obléknout přímo ukázkově. Jestli jste si někdy zoufaly, že si se svými kily navíc nemůžete dovolit trendové oblečení, budete zírat!

Článek

Začátkem letošního roku o ní ještě nikdo nevěděl, v únoru ale Tanesha Awasthi rozjela svůj módní blog „Girl With Curves“, tedy „Holka s křivkami“ a o několik měsíců poté už kráčela na newyorský Fashion Week. Tanesha žije v San Francisku a její původ je, jak sama říká, hodně smíšený. Její tatínek měl jamajské, indiánské, kreolské a kubánské předky, maminka zase pocházela ze španělsko-portugalské rodiny. A aby těch kultur nebylo málo, Tanesha si před rokem vzala za manžela Inda.

Foto: Girl With Curves.com

Ve volném, pytlovitém oblečení ji neuvidíteFoto: Girl With Curves.com

Foto: Girl With Curves.com

Líbí se vám tahle holka s křivkami?Foto: Girl With Curves.com

K módě měla blízko vždycky, už jako malá si vynucovala, co chce nosit a vzhlížela ke své babičce, která se nikdy neobešla bez klobouku a podpatků. S váhou bojuje celý život, ale přesto má svoje tělo ráda, a hlavně – ráda ho obléká. Než aby své křivky schovávala jako spousta dalších žen do neforemných oblečků, naučila se, jak s nimi pracovat. Totéž by chtěla naučit ženy všech možných velikostí. Pokud si ani vy nejste jisté tím, co vám sluší, podívejte se na náš základní přehled do článku Naučte se oblékat podle typu postavy!.

Foto: Girl With Curves.com

Móda je bloggerčiným velkým koníčkemFoto: Girl With Curves.com

Foto: Girl With Curves.com

Na podpatky nedá Tanesha dopustitFoto: Girl With Curves.com

Bloggerka, která boří mýty

Sama Tanesha nedá dopustit na úzké džíny, ví, že pokud jsou v tmavém provedení, nemusí být k její postavě vůbec nemilosrdné. Její kouzlo spočívá v tom, že má svůj styl, který jí sluší a kterého se drží. Ráda vrství, zásobuje se všemožnými kabátky, svetříky a sáčky. Když se dobře podíváte na to, co nosí, nemůžete si nevšimnout její obliby v páscích. Právě na zdůraznění pasu spousta žen s kily navíc zapomíná a je to škoda.

Tanesha se nepouští do žádných divokých vzorů, drží se hlavně jednobarevných kousků, které její postavě lichotí. Máte-li podobnou postavu jako ona, nebojte se a vyzkoušejte sukně do pasu se zakasaným topem, i tohle duo uznávaná bloggerka často nosí. Nemyslete na to, jak vaši postavu zamaskovat, ale jak ji zdůraznit! Založte si sbírku výrazných doplňků, kabelek, prstenů, náhrdelníků a všeho, co vašemu oblečení dodá grády.

Foto: Girl With Curves.com

V jejím šatníku je i spousta šatů a sukníFoto: Girl With Curves.com

Foto: Girl With Curves.com

Stylová bloggerka ví, co jí slušíFoto: Girl With Curves.com

Pokud se vám její outfity líbí, určitě zamiřte na její blog. U každičkého kousku oblečení totiž Tanesha uvádí, odkud je. Přestože se tam samozřejmě objevují značky, které u nás nejsou k dostání, některé z nich určitě bezpečně poznáte. Je vaše postava kypřejší než křivky Taneshy? Podívejte se na bloggerku XXL Stephanii!

Na váhu se jí neptejte

Jakkoli tahle holka s křivkami ochotně reaguje na všechny dotazy čtenářů a zvídavého okolí, do jednoho tématu se pouštět odmítá. Nikdy neuveřejnila, jaká je její váha nebo konfekční velikost. „Vždycky jsem měla kila navíc, ale moje váha, jako u spousty jiných žen, kolísá. Každé tělo je jiné, různě stavěné, já bojuji hlavně se spodní částí těla. Někdo může vážit stejně jako já a vypadat úplně jinak, přijde mi zbytečné uvádět nějaké cifry,“ říká Tanesha a my se jí nedivíme. K čemu údaje? Nebo vy byste snad na sebe práskly, kolik vážíte?

Foto: Girl With Curves.com

Jediné, o čem nehodlá diskutovat, je její váha. Na co taky?Foto: Girl With Curves.com

Foto: Girl With Curves.com

Bloggerka nikdy nezapomene zdůraznit svůj pasFoto: Girl With Curves.com

L íbí se vám Taneshiny modely, nebo byste ji oblékly úplně jinak? Přijde vám některé z oblečení vzhledem k její postavě nevhodné? A jak se se svými nedostatky vypořádáváte vy?

Reklama

Související témata:

Načítám