Hlavní obsah

Muže zajímá jen sex! Jistota žádná!

Foto: shutterstock.com

Najít chlapa pro život je těžkéFoto: shutterstock.com

Reklama

Iva na muže nemá zkrátka štěstí. Už ani nevěří, že by svého prince potkala, a vzkazuje vdaným ženám: Nevím, na co jste vy, vdané, pyšné! Co si o tom myslíte vy? Také máte smůlu na partnery? Pojďte to s námi probrat na info@prozeny.cz a získat malé odškodné v podobě 500 korun.

Článek

Smůla na muže mě provází již od 19 let.

Vdala jsem se, manžel byl tichá voda, ale půjčoval všem peníze a stal se z něj sukničkář, kuřák a dokonce pil. Doma neměl o mě ani o syna zájem. Měl nízké sebevědomí, mně vyčítal, že mám školy. Svoje mindráky si kompenzoval tím, že vedl dvojí život. Nakonec si přivedl svou milenku k nám do města, se mnou se rozvedl a s ní měl hned dvě děti.

Muži ve mně vidí atraktivní ženu, nikdy nikoho nezajímalo moje nitro, přání, pocity. Vidí mě i jako namyšlenou, bez duše. Přitom celý život pracuji v sociální sféře s dětmi za nízký plat.

Když jsem se začala po rozvodu seznamovat přes PC, narážela jsem většinou na samé donchuány, když došlo na setkání, slyšela jsem jen a jen prázdná slova. Většinou jim šlo pouze o sex a nebo tvrdili, jak jsem hezká, jak se zamilovali a že to myslí vážně. Když jsem podlehla, napsali, že se k sobě nehodíme.

Tohle se táhne již 15 let. Takže vůbec, milé dámy, nezáleží, kolik je vám let, jaká jste milá, empatická, vzdělaná... Muži většinou vyhledávají stále nová a nová dobrodružství, jakmile se okoukáte, máte konec. Pokud v tom neumíte chodit a nejste ta pravá mrcha. Ta nemusí být vzdělaná, ale bývá povrchní a hlavně umí hrát divadlo a lichotit chlapům.

Nejhorší je, že člověk je naivní a myslí si na každé schůzce, to už je konečně ono. Ale bohužel pokaždé jde o stejný typ muže, který má psychické problémy sám se sebou, protože tady už ani jiní nejsou, a to v každém věku. Takže nevím, na co vy, vdané, jste vlastně pyšné! Já už s radostí po všech zkušenostech zůstanu sama se synem, než se ožení a odejde. Proč žít s egoistou, co vidí jen sám sebe, své potřeby, svůj majetek a zájmy. Nejsem věc!

A jaký názor máte vy? Také se seznamujete neustále s nevhodnými partnery? Čím to podle vás je? Doufáte v lepší příští? Pište nám své příběhy na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Reklama

Načítám