Hlavní obsah

Na nečekané návštěvě u Karla Gotta!

Foto: Supraphon

Karel Gott byl velmi milý a přátelskýFoto: Supraphon

Reklama

Potkala jste někdy někoho slavného a něčím vás překvapil? Čtenářka Lenka potkala Karla Gotta. Z náhodného setkání se vyklubala osobní pozvánka domů. I vy nám můžete vyprávět, co vás potkalo s celebritami, na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Článek

Ani se nechce věřit, že je to už dvacet let, kdy se mi přihodilo to, co vám chci vyprávět. Pocházím z malého města na Moravě, a když mi bylo patnáct let, trávila jsem s rodiči a sourozenci dovolenou v Praze. Bylo to nádherných čtrnáct dnů a dodnes na ně vzpomínám.

Nevynechali jsme jedinou památku a zajímavost, takže to velice rychle uteklo. Pobyt se chýlil ke konci a moje mamka projevila přání, že si chce splnit svůj dávný sen - vidět vilu svého velkého oblíbence Káji Gotta. Tak jsme vyrazili na Bertramku. V místním obchůdku nám ochotně ukázali cestu k Mistrovu domu. Za chvíli už jsme před ním stáli, prohlíželi si ho a vychutnávali vědomí, že tady bydlí ON!

Z vytržení nás probral zvuk motoru. Otočili jsme se a viděli, že nahoru po cestě k nám se blíží nóbl auto. Má matka vykřikla: „To je Gott!“ A opravdu, nechtělo se mi věřit, že máme to štěstí - předtím v tom krámku nám totiž řekli, že Karel Gott je zrovna v zahraničí.

Po chvilce zaváhání nás nenapadlo nic lepšího než honem stydlivě upalovat pryč. Můj otec, který stál opodál, celou tu situaci, jak my prcháme, Karel vystupuje z auta a dívá se za námi, fotil. Musím doplnit, že můj starší bratr s přítelkyní tam statečně zůstali stát, ale to my jsme už samozřejmě nemohli vidět. Že chybí, jsme zjistili až na zastávce autobusu.

Večer se oba vrátili do hotelu celí rozzáření, nadšení a hned nám začali rozdávat fotky božského Káji i s podpisem. Vyprávěli, že je pan Gott ochotně pozval dál, provedl je nejen po zahradě, ale i domem a přátelsky si s nimi popovídal. My ostatní jsme jen závistivě poslouchali a v myšlenkách si vyčítali ten zbabělý útěk.

Teď, po těch dvaceti letech, jsem si to ale vynahradila. Karel Gott měl u nás koncert a já na něj šla shodou okolností s tím mým „statečným“ starším bráchou. Všechno bylo tentokrát naopak. Zatímco bratr seděl spořádaně na svém místě, já hned po pár písních šla fotit k pódiu a drala se v tlačenici, abych si s ním mohla podat ruku. A v čele fanoušků na chodbě u šatny jsem vyvolávala jeho jméno a jako první získala fotografii s podpisem - i pro bráchu!

Jaké jsou doopravdy slavné celebrity? Měly jste možnost poznat je trochu blíže? Své příběhy nám pište na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Reklama

Načítám