Hlavní obsah

Nejdřív potrat a pak trojnásobná radost!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Po potratu přišel porod trojčatFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Téma týdne: Jak mi dítě změnilo život! Jsme rádi za příběhy, které k nám do redakce chodí. Dnes jsme vybrali příběh Andrey, zítra to může být ten váš stejně jako honorář 500 korun.

Článek

Jak se mi změnil život s dětmi? Tak asi když řeknu, že jsem čekala čtyři roky, než se mi po samovolném potratu podařilo otěhotnět a lékař mi potvrdil, že jsem opravdu těhotná, tak jsem byla nadšená. Jenže...

Zvažovala jsem i adopci!

...při další prohlídce zjistil, že miminko nebude jedno, ale hned tři. No a budete se asi hodně divit, ale já byla spokojená, vůbec jsem nezaváhala a byla jsem hrozně šťastná. S manželem to bylo horší, ale po prvním šoku byl samozřejmě taky moc rád a dneska máme dvě krásné holky a kluka. Je to úžasné pozorovat je, co dělají, jak se chovají, co nového dovedou. Mně to naplnilo život. Děti jsem vždy chtěla a jednu dobu jsem uvažovala i o adopci, kdyby se mi nepovedlo otěhotnět.

Život bez nich si neumím představit

Samozřejmě že je s dětmi spoustu práce, že někdy zuřím a vztekám se a myslím si, že to nezvládnu. Ale ony pak přijdou, pohladí mě, donesou kytičku, usmějou se a to je známka toho, že i přes ty jejich lumpárny a moje zlobení se na ně se máme hrozně rádi a život bez nich už bych si nedovedla představit.

V září půjdou do školy a já zjišťuju, že už to nejsou ty moje malinká miminka, ale to je v pořádku. Každé období dítěte je krásné, když se mu rodiče věnují a rozdávají lásku na všechny strany. Myslím, že se mi to jednou vše vrátí, a vůbec nelituju toho, že jsem s nimi doma a věnuju se jim.

Děti jsou radost i starost, ale kdyby to jen trochu bylo možné, tak bych klidně ještě jedno dvě děti měla. Vždy jsem chtěla mít velkou rodinu a mám ji a miluju své děti nadevše na světě. Jsou smyslem mého života.

Stejně jako Andrea nám můžete poslat svůj příběh na info@prozeny.cz. Jak vám dítě změnilo život? S čím jste se potýkala a s čím bojujete dodnes? Staňte se redaktorkou a vyhrajte honorář 500 korun. Čas máte ještě do pátečního poledne, kdy je uzávěrka došlých textů.

Reklama

Související témata:

Načítám