Hlavní obsah

Neodešel a znovu se vzali!

Foto: Thinkstock

Naši se rozvedli a znovu se vzaliFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po rozvodu bydlet společně? Pro některé je to hororová představa, někomu to znovu vrátilo chuť do života. Stejně jako mamince čtenářky Petry, která si nakonec svého exmanžela znovu vzala. Nové téma týdne je Výhra mého života! Jaká je ta vaše? Nemuselo se zrovna jednat o soutěž, ale třeba o životní zkušenost. Pojďte nám popsat své šťastné příběhy na info@prozeny.cz a odnést si 500 korun.

Článek

Moji rodiče mají 3 děti. Mě a ještě další dvě mé sestry. Nebudu psát, že jsme měly se sestrami idylické dětství, to ani náhodou, naši se často hádali a většinou nezůstalo jen u slov. Bydleli jsme v bytě 2 + 1, takže žádné soukromí pro nikoho, a když se něco dělo, tak jsme to všechny slyšely. Asi před patnácti lety se mamka konečně rozhodla, že se rozvede. Nemohla jsem pochopit, proč jí to trvalo tak dlouho, ale bylo mi teprve asi 10 let, takže jsem ještě nechápala spoustu věcí.

Po rozvodu ovšem neměl otec kam jít, takže zůstal bydlet s námi. Několikrát měl od mamky sbalené kufry, ale stejně vždycky zůstal. A tak to šlo asi tak 15 let. Ale řekla bych, že se jejich vztah po rozvodu hodně zlepšil.

No a vloni, 19. 9. 2009, přesně v den mamčiných padesátých narozenin, se naši podruhé vzali :-)

Mamku jsem nikdy nechápala, proč to všechno jak před rozvodem, tak i po něm vydržela tak dlouho, ale zase na druhou stranu jsem jí vděčná za to, že se nám pokusila nezkazit dětství. Nevím ale, jestli bychom neměly šťastnější dětství bez otce, bez obav, co nás v noci vzbudí. Každopádně teď jsou docela v pohodě, za což jsem moc ráda.

Vyhráli jste v životě v nějaké soutěži? Zvítězily jste v něčem samy nad sebou? Nové téma týdne je: Vyhrála jsem, poprvé v životě. Na vaše příběhy se těšíme na info@prozeny.cz a pro tři z vás máme připravených 500 korun.

Reklama

Načítám