Hlavní obsah

Piloti. Skvělí milenci, mizerní manželé!

Foto: riversideflightcenter.com

Co dělají piloti, když nejsou ve vzduchu?Foto: riversideflightcenter.com

Reklama

Podle čtenářky Aleny, bývalé letušky, jsou chlapi v uniformách pilotů nejen sexy, ale také skvělí milenci. Ale rodinný život s některými z nich prý za moc nestojí. Co si myslíte vy? Máte s letci naopak úplně jinou zkušenost? Napište nám!

Článek

Myslím si, že někteří piloti jsou pěkní kanci. A vím to opravdu z první ruky, ještě před nedávnem jsem byla letuškou! Musím přiznat, že uniforma sluší v tomhle oboru opravdu všem. Stačilo ale pár letů a úplně jsem prozřela!

Naivně jsem se domnívala, že tihle krasavci v uniformách jsou povětšinou svobodní muži. Vždyť která žena by chtěla být s chlápkem, který se doma sotva ohřeje a za pár hodin už je opět na druhé straně polokoule. Ale omyl. Většina z nich byla zadaných nebo i ženatých. Dokonce s úsměvem hovořili o šťastných vztazích. Ale že by se kvůli tomu v sexu nějak upejpali, to ne!

Při třetím letu jsem narazila na pilota jako ze žurnálu. Jmenoval se Filip. Co vám budu vyprávět, jiskra přeskočila, už když jsme se připravovali na nástup na palubu. A během celého letu jsme zdatně flirtovali. Po přistání jsme se nevraceli hned zpátky. Je zvykem přespávat ve speciálních hotelech pro personál, které nabízejí vcelku slušné pohodlí.

A co myslíte, že všichni v hotelu dělají, když není čas na kdovíjaké prohlídky města? Baví se… a tak jsem se i já bavila. Hned první večer jsme s Filipem skončili v posteli. A zamilovala jsem se až po uši. Při zpátečním letu jsem se dozvěděla od jiné letušky, že jsem tento měsíc už čtvrtá v pořadí a že jeho žena, se kterou je již deset let, čeká poslušně doma, až vyklopí na stůl peněženku a zase pěkně odkráčí do práce. Byla jsem jak opařená.

Řekla jsem si, že si dám pozor, a stala se nenápadnou pozorovatelkou všeho toho dění. Učiněná Sodoma, Gomora! Je mi líto všech těch žen, co si naivně myslí, že jejich muž pilot má tak náročné povolání se zodpovědností za životy druhých. To je sice pravda, že je to práce náročná i zodpovědná, ale po přistání vždy panovala velmi uvolněná nálada a po rodinách ani vidu, ani slechu. Když byla nuda, hrál se svlíkací poker nebo se uzavíraly sázky, kdo s kým skončí na pokoji. Bylo až neuvěřitelné, s jakým klidem a nevinným pohledem se pak oni muži (stevardy nevyjímaje) vraceli ke svým rodinám.

Po několika letech jsem i já zatoužila po rodinném krbu a svou kariéru letušky opustila. Mám teď doma chlapa, který dělá v IT. A i když se o „ajťácích“ rozhodně nedá říci, že jsou tak sexy jako piloti, alespoň se drží doma. A já si rozhodně nemůžu stěžovat!

A jak chutná zrada od kamarádky? Podrazila vás či jinak zranila vaše blízká přítelkyně? O tom bude naše nové Téma týdne, které startuje od pondělí. Ale už dnes nám můžete posílat své příběhy! Tři nejlepší autorky oceníme honorářem 500 korun.

Reklama

Související témata:
Pilot

Načítám