Hlavní obsah

S cholerikem se nenudím, ale...!

Foto: Thinkstock

Naši synové tatínka milujíFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cholerik, to je typ muže, se kterým se sice nikdy nenudíte, ale sladký život nečekejte. O vaši radu přišla poprosit i čtenářka Petra. Pomůžete jí? Už od teď také můžete psát o svých nevinných lžích, jejichž účelem byla pomoc sobě nebo druhým a které vám prošly! Pojďte nám je prozradit na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun!

Článek

Abych byla upřímná, nevím, jestli můj manžel je právě cholerik.  Ale shoduji se s názory, které jsem si přečetla v jednom ze článků, s takovýmto typem mužů se ženy opravdu nenudí. Obávám se ale, jestli to není právě to jediné, co v životě mohou očekávat…

Známe se s manželem devátý rok, máme spolu dva úžasné syny 7 a 4 roky. Ze začátku hezké chvíle převládaly nad těmi horšími, postupem času je čím dál víc těch horších a krásný, klidný den máme opravdu jen zřídka. Jeho změny nálady, obvinění, žárlivost, které přijdou nenadále a hlavně nečekaně, třeba když sedíte v práci, půl hodiny před tím jste se rozloučili s polibkem, popřáli si  hezký den a najednou vám přijdou dvě esemesky ohledně rozvodu a podezření z toho, že máte milence, co se k tomu dá říct. A zkuste v takovém vztahu žít několik let. Nepočítám k tomu i chvíle, kdy si manžel dá sklenku, a že si ji dá rád, a ne jen jednu, to se pak dějí věci.

Nejsem dokonalá, poslední roky už bohužel nejsem ani klidná, ale zkuste chodit od dvou let mateřské do práce, starat se o tři děti (z prvního manželství mám 15letou dceru a víte, jak umí potrápit puberťák), velký dům, který mám ráda uklizený a voňavý, psa, zahradu a k tomu neustálé změny nálad mého muže. O to víc mě to mrzí, jinak je to nejúžasnější chlap, kterého byste mohly potkat, ale po těch letech, která některé z vás nazývají domácí „itálií“, jsem se přistihla nad myšlenkou, zda je to ještě láska, nebo už jen závislost, kterou k němu mám. Neustále mě to trápí, není mi jedno, jestli je doma nebo se někde baví. Nejbolestivější je dívat se, jak šikovně zachází s našimi syny, kteří ho bezmezně milují a tatínek je pro ně něco jako bůh.

Pokud by mi některá z vás dokázala poradit, jak v takovém vztahu žít, rozvádět se opravdu nechci a o manželské poradně nemůže být řeč, na to by manžel nikdy nepřistoupil, protože on je přece chlap a veškeré jeho chování je normální, budu vám ze srdce vděčná. Momentálně jsem opravdu zoufalá, drží mě právě mé děti a naštěstí i rodiče.

Od pondělí startuje nové téma: Lež má dlouhé nohy. Zalhaly jste někdy pro dobro věci a prošlo vám to? Pojďte s námi vyplnit hitparádu lží, které měly vždy za cíl dobrou věc a které obecenstvo ,,sežralo" i s navijákem, na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Reklama

Načítám