Hlavní obsah

Téma týdne: Nečekaný spolubydlící mi vzal dech

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Ve skříni na mě čekalo překvapeníFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Téma týdne: Milostný románek s cizincem. I nečekaná setkání mohou mít sexuální dohru, na kterou do konce života nezapomenete. Stejně jako v jednom z posledních příběhů naší čtenářky, která své prázdniny trávila v sousedním Německu. I ona se zařadila mezi výběr možných výherkyň pětisetkorunového honoráře. Od pondělí startuje nové Téma týdne: Věřím horoskopům, no a?

Článek

Léto, prázdniny. Pro mě, tehdy 24letou dospělou holku bez závazků, měly být více než famózní. Chystala jsem se totiž do Německa pracovat tři měsíce jako asistentka u známé firmy.

O místo jsem tehdy bojovala jako lvice, lákaly mě hlavně zkušenosti, změna místa a především jsem si chtěla ještě více osvojit němčinu, kterou jsem vystudovala. Po příletu do Berlína na mě čekal kamarád, který mi slíbil okružní jízdu městem. Byla to úžasné a já byla z toho ruchu naprosto nadšená.

Přesně tak jsem si to představovala. Nikdy nekončící život. Nejvíce zvědavá jsem byla však na svůj nový byteček, který mi Dirk (kamarád) vylíčil jako luxusní a útulný. Když jsme přijeli k asi třicetipatrovému věžáku, který byl celý prosklený, spadla mi úžasem čelist. Byt byl vybaven nábytkem v nejnovějších designech, nechyběla plazmová televize, kuchyňské spotřebiče, stolní počítač, laptop a vířivka na terase.

Pro Němce asi žádný komfort, ale pro mě, holku z Česka, co bydlí v rodinném domečku na vesnici, to bylo něco jiného. Celá ohromená jsem začala vybalovat a skládat si věci do skříně. Ale ouha! Když jsem ji otevřela, uviděla jsem několik pánských obleků a v poličkách vzorně poskládané košile. Co to má znamenat? Okamžitě jsem se obrátila na Dirka a ten s trochu provinilým obličejem začal s vysvětlováním. Vlastně mi nic nevysvětlil. „Takže to budu bydlet s nějakým úplně cizím chlapem? Ty ses zbláznil, Dirku!"

Dirk mi řekl mi, že je nejvyšší čas do práce a večer se všechno dozvím. A prý se nemám bát, je to moc pohledný muž jménem Jürgen. Až do večera jsem se musela uklidňovat čokoládou, měla jsem z prvního setkání neskutečné nervy.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Večery jsme trávili u vínaFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Kolem osmé večer zarachotily klíče v zámku. Rychle jsem popadla do ruky časopis a dělala, že horlivě čtu. „Hallo!" Zvedla jsem hlavu od časopisu a koukala na vysokého opáleného Němce v tmavém obleku s růžovou kravatou a s úsměvem na tváři. Začal se okamžitě omlouvat, že bohužel nemůže za to, že budu muset s ním teď dva týdny pobývat, ale narychlo potřeboval sehnat byt a prý mu bylo řečeno, že mi to vadit nebude.

„No, dokud jsi nepřišel, vadilo mi to neskutečně, ale teď se mi to i možná začne líbit...," pomyslela jsem si. Celý večer jsme prokecali u lahve vína a takto se to opakovalo po celý týden. Jürgen chodil z práce kolem osmé a já ho vždy netrpělivě očekávala v největší parádě. Věděla jsem, že nemám u něj šanci, ale i přesto jsem se snažila vypadat a být ta nejlepší.

Zamilovanost mi svítila v očích. Jürgen byl stále usměvavý a přátelský a vydržel si povídat dlouho do noci, ale nic víc. Až poslední večer, kdy si balil věci, mi řekl, že si ještě na chvilku odskočí. Za půl hodinky byl zpátky s obrovskou kyticí. Následovalo dlouhé dívání z očí do očí a vášnivý polibek. A potom stovky dalších polibků... A pak taky sex. Jeden, ale krásný. Toužila jsem po něm celých čtrnáct dní.

Jürgen byl dokonalý. Vyčerpáním jsem usnula. Ráno koukám, Jürgenovy věci byly pryč. Na nočním stolku ležel vzkaz: „Bylo to s Tebou nezapomenutelných 14 dní, ale bohužel musím zapomenout. S láskou, Jürgen." Po tváři mi tekly slzy. A tekly ještě celý měsíc. Pak jsem si řekla, že už bych se měla konečně vzpamatovat. Přece jsem si vážně nemyslela, že to dopadne jako v pohádce a my spolu budeme navěky. Byl to pouze letní románek...

Mám přece celý život před sebou a po světě běhá tolik chlapů, kteří by o mě možná i stáli. Nemůžu do konce života čekat a doufat, že se vrátí krásný manažer Jürgen a požádá mě o ruku. Bolelo to, ale přebolelo. I vzpomínat je krásné. A já na co vzpomínat mám...

Děkujeme za krásné srdceryvné příběhy z prázdninového lovení. Už teď můžete psát na nové Téma týdne, které startuje od pondělí: Věřím horoskopům, no a? Vybíráte si partnera, šéfa, kamarádku podle toho, co vám radí hvězdy? Dnes a denně se necháváte vést horoskopem a ostatní kolem vás si při tom ťukají na čelo? Nebojte se, u nás jsou dveře vašemu vyprávění otevřené. Pište na info@prozeny.cz a vyhrajte honorář 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám