Hlavní obsah

Téma týdne: Vzala jsem si vozíčkáře. A nelituji!

Foto: shutterstock.com

Svého manžela miluji nejvíc na světěFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Tentokrát mě velmi potěšilo vaše Téma týdne: Láska si nevybírá, jelikož si myslím, že je to jedno z mnoha rčení, kterému mohu dát zcela za pravdu." Proč, se dozvíte v jednom z posledních čtenářských příběhů tohoto týdne. Vy ostatní můžete už dnes psát na nové téma: Šikana na pracovišti aneb Šéf mě v práci dusí. Pojďte se nám svěřit, jak jsou vaši šéfové nelidští a neféroví a jak si na vás vylévají své osobní mindráky. Adresa pro vaše stížnosti je info@prozeny.cz. My jsme tolerantní a odměníme tři z vás 500 korunami.

Článek

Opravdu děkuji přírodě za to, že to takto šikovně vymyslela a každý z nás touží po úplně jiném protějšku. My, ženy z celého světa, se nemusíme prát o jednoho Jamese Bonda a chlapi o jednu dlouhonohou blondýnu. Naštěstí je na Zemi tolik lidí, že si každý najde toho svého. Takového, u kterého si bude moci říct: Jo, on je pro mě ten pravý.

I já ho našla. A rozhodně můžu říct, že to není žádný James Bond ani Brad Pitt či kterýkoliv z jiných slavných a přitažlivých herců, kteří jezdí v nablýskaném bouráku a každý den vydělávají miliony… Ten MŮJ nemá ani zlatou kreditku, ani vymakané tělo. Nepracuje a bohužel mi nemůže moc pomáhat v domácnosti.

Je však neustále veselý, v dobré náladě a svůj život si užívá. Dokáže člověka podržet absolutně vždy a jeho rodina je pro něj na prvním místě. A je taky na vozíku…Už napořád.

Přesto všechno ho miluji nejvíc na světě a nedám na něj dopustit. Svůj handicap měl, už když jsme se poznali. Tehdy mi moje rodina hučela neustále do hlavy, abych se vzpamatovala a našla si normálního partnera, který bude schopný pracovat a postarat se o mě i o děti. Jak přišli proboha na to, že ON „normální“ není?

Dlouhé chvíle jsem strávila přemýšlením nad tím, zda dělám velkou chybu, když se rozhodnu si ho vzít. Dnes můžu s čistým svědomím říct, že toho nikdy nemůžu litovat. Miluji ho a jinak tomu už nebude.

Spousta mých kamarádek to dodnes nechápe, jak jsem si mohla vybrat postiženého člověka za manžela. Já zase nechápu je, jak oni něco takového můžou vypustit z pusy. Láska si opravdu nevybírá. Nepotřebuji nic víc než milujícího manžela a zdravé děti. A to já mám.

Téma dalšího týdne je Šéf mě v práci šikanuje. Máte takového nadřízeného, který si na vás léčí své mindráky? Člověka, který přebírá vaše názory a vydává je za své? Zadává vám nesplnitelné úkoly a baví se tím, že je nezvládáte? Svěřte se na info@prozeny.cz a vyslužte si morální útěchu v podobě 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám