Hlavní obsah

V módě chybějí ženy krev a mlíko!

Foto: Thinkstock

Nemusím si prsa vyplňovat silikonemFoto: Thinkstock

Reklama

Vadí vám, že na módních molech chybějí „skutečné ženy"? Lucii ano, protože ta svá kila navíc nosit umí! Příští týden startuje nové téma: Mám nadpřirozené schopnosti! Připadáte si tak? Máte nějaké důkazy? Napište nám na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

I já jsem boubelka - měřím 165 cm a vážím okolo 75 kg, moje konfekční vel. je 44. V podstatě jsem dnes se sebou docela spokojená. Vždy tomu ale tak nebylo. Byly časy, kdy jsem se chtěla stůj co stůj podobat své vysoké a štíhlé kamarádce. Kluci na ni letěli a já jsem vedle ní působila jako ošklivé káčátko.

Štvalo mě to, taky jsem se chtěla líbit, toužila jsem po pozornosti. Uběhlo pár let, dospěly jsme, změnily jsme se v ženy. Nastoupily jsme do práce, už jsme spolu netrávily tolik času. V té době jsem zjistila, že i já můžu být sexy. Víc jsem se začala zajímat o módu, jinak jsem se oblékala, no prostě jsem našla svůj dříve tolik postrádaný styl.

Zjistila jsem, že se mužům líbím, že to, co jsem na sobě tolik nenáviděla (boky, bříško), se jim vlastně líbí. A velkou mou devízou se stala prsa. Hezky tvarovaná, která připoutá pohled, ale mě osobně tělesně neomezují.

Když jsem začala slýchávat lichotky, konečně jsem si uvědomila, že jsem sexy tak, jak vypadám. Vystavěla jsem si na tom svoji image. Jsem ženská se vším všudy a nestydím se za to. Naopak. Dnes, ve svých téměř třiceti letech, jsem konečně se svým tělem spokojená.

Je mi ale líto, že se v časopisech a v médiích pořád prezentuje jako ideál krásy vyhublá slečna, ze které doslova trčí kosti. Je načase, aby se víc prosazovaly i v tomto odvětví ženy, díky kterým nebudou další a další dívky a ženy propadat anorexii, bulimii a jiným dalším nemocem.

Věříte na tajemno? Máte nějaké nadpřirozené schopnosti? Pojďte se nám svěřit na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám