Hlavní obsah

Veronika Žilková mi pohlídala děti!

Foto: archiv TV Prima

Veronika Žilková v pořadu Pustit žilouFoto: archiv TV Prima

Reklama

Možná jste potkaly někoho slavného stejně jako Zuzana. Jak se k vám celebrita zachovala? Jací doopravdy známí lidé jsou? Chovají se jako bozi, nebo jsou to obyčejní smrtelníci jako my? Pište nám své příběhy a názory na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Je to již delší doba, kdy se v televizi vysílal televizní pořad „KUKU", ve kterém šlo o to, někoho napálit. Můj bratr je velký šprýmař a tak nás do tohoto pořadu  přihlásil a napálil mojí sestru a svého syna.

Tímto pořadem nás provázeli pánové Genzer a Suchánek. Musím říci, že větší legraci jsem ještě nikdy nezažila. Samozřejmě že jsme všichni měli obrovskou trému, ale tito zkušení profíci nám pomohli se jí zbavit. Natáčení proběhlo v divadle v Příbrami.

Můžu s čistým svědomím prohlásit, že oni zmínění pánové jsou opravdové celebrity a že tak, jako vystupují na televizních obrazovkách, vystupují i v reálu. Byl to báječný večer plný pohody, uvolnění a smíchu. Oni si dokáží dělat legraci sami ze sebe a o tom to je. Jsou prostě jedineční. Byla tam s nimi také jejich dlouholetá kolegyně paní Veronika Žilková.

Ona nám pomáhala s mluvou, jak se pohybovat atd. S malými dětmi si hrála a celou dobu se snažila je zabavit. Je opravdu vidět, že to s dětmi umí a že děti v její blízkosti pocítí lásku. Chci říci, že ne každá celebrita se umí chovat, ale moje zkušenost s nimi je jen ta dobrá. Na obrazovce si totiž uděláme na „svou hvězdu“ jen ten nejlepší názor, a když ji potom někde potkáme, tak jsme hodně zklamané.

Přeji všem jen ty nejkrásnější zážitky při setkání s tou vaší vysněnou hvězdou.

Máte nějaký takový zážitek, který napsal sám život? Pojďte nám vyprávět, jaké jsou v reálu celebrity na info@prozeny.cz, a vyhrát 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám