Hlavní obsah

Větší bříško? Skryjte ho stylově!

Foto: Mona Martinů

Tentokrát jsme oblékli naši čtenářku JanuFoto: Mona Martinů

Reklama

Nosíte kvůli svému většímu bříšku samé tmavé tuniky? Nic proti tunikám ani černé barvě, ale není čas na změnu? Dokážeme vám, že i vy si můžete dovolit pestré barvičky, upnuté sexy šaty a sukně do pasu! Stejně jako naše krásná čtenářka Jana, která se pro vás oblékla rovnou do čtyř trendy modelů. Kočka, co říkáte?

Článek

Rad a tipů, jak naložit se silnějším bříškem, je všude spousta. Stojí ale všechny za to, abyste se jich striktně držela? Určitě ne. Podle některých byste totiž měla chodit v plandavých beztvarých svršcích. My vám ale naopak ukážeme, že se ani s touhle problematickou partií nemusíte skrývat v metrech látky. Do obchodů jsme vyrazili se stylistkou Míšou Svobodovou, která naši sympatickou čtenářku Janu oblékala. A vybrala nejen krásně, ale i poměrně levně.

Foto: Mona Martinů

Modely vybírala stylistka Míša SvobodováFoto: Mona Martinů

Nezapomeňte se mrknout na video, kde najdete spoustu šikovných fíglů, které vaše bříško opticky zmenší.

Sukně do pasu? Zásah!

Také jste si myslela, že si s vaším bříškem (i když vy mu možná tak něžně neříkáte) trendy sukně do pasu nemůžete v žádném případě dovolit? Tak se podívejte, jak Janě sluší. A žádný top přes v domnění, že tak bříško zakryjete. Pěkně ho zakasejte dovnitř. Pokud chcete opticky zeštíhlit, volte trička nebo tílka ve stejné barvě, jako je lem pasu sukně. Není tak vidět barevný přechod a vršek těla působí štíhlejším a delším dojmem. A aby to nebyla nuda, přidejte barevný rozpínací svetřík. Silnějším postavám skvěle sedí také mohutnější doplňky. A co na celý model říkala čtenářka Jana? „Tohle oblečení se vážně povedlo, nebála bych se v něm kamkoli vyrazit! Sukně do pasu je super!"

Na fotce: sukně (Marks, 399 Kč), triko vlastní, svetřík (Marks, 1199 Kč), boty (Marks, 1299 Kč), náramky (Marks, 129 Kč a 219 Kč), náušnice (Marks, 119 Kč), náhrdelník (Marks, 449 Kč)

Klidně páskujte!

Máte stejně jako naše čtenářka štíhlejší pas? Připoutejte všechny pohledy k němu. S tím vám pomůže pásek, který by ale neměl být příliš utažený. Nemáte výrazněji štíhlejší pas? Pásky noste ležérně spadlé na bocích. Stylistka navíc chytře zvolila zajímavý náhrdelník a náušnice, které upozorní na horní polovinu těla. Dobře si zapamatujte také délku kostkované košile, ta je pro maskování bříška a dokonce i širších boků a stehen ideální. Košile se moc líbila i čtenářce Janě, která tenhle model hodnotila jako jednoznačného favorita!

Ptáte se, jaké kalhoty jsou pro vás jako majitelku většího bříška správné? Určitě žádné bokovky. Ty se umí nemilosrdně zarýt do boků a vytvořit špíčky i štíhlým dámám. Nejlépe vám padnou kalhoty s vyšším pasem, které jsou letos navíc v kurzu!

A prozradíme vám ještě jedno tajemství, všímáte si, jak neustále používáme velkou kabelu? Právě ta se skvěle hodí jako doplněk pro dámy, které mají stejně jako sympaťanda Jana pár kilo navíc.

Na fotce: košile (F, 540 Kč), džíny (F, 550 Kč), boty (F, 203 Kč), kabelka (F, 220 Kč), náušnice (F, 90 Kč), náhrdelník (F, 180 Kč), hodinky vlastní

Směle do šatů!

Tak tohle je pořádně sexy model, co říkáte? Jana sice podotkla, že by sama vsadila na delší délku, nám ale přišla v kombinaci s tmavými punčochami v pohodě. Lichotivé je, že jsou šaty v partii bříška doplněné volným páskem, pro hraje i výrazné kraťounké sáčko do pasu. Stylistka Míša zase přidala mohutnější doplňky, trendy tašku s třásněmi a výsledek je úžasný!

Na fotce: šaty (H, 899 Kč), sako (H, 999 Kč), punčochy (H, 249 Kč), náhrdelník (H, 199 Kč), taška (H, 799 Kč), náramky (H, 249 Kč), boty (H, 899 Kč)

Bojíte se jasných barev? Zbytečně!

Slyšíme to všude – problematická místa by se měla maskovat tmavšími barvami. Musíme se toho ale skálopevně držet? Určitě ne. „Ani s větším bříškem se nemusíte bát barev. Vhodné nejsou jenom ty tmavší, vybrat si můžete i krásné pestré,“ radí stylistka Míša Svobodová a dodává: „Pozor si dejte spíš na světlé barvy, ty mají ve zvyku přidávat kila.“

Tenhle top má ale další úžasnou výhodu a to tu, že má u výstřihu zdobení. Podobného triku využijte i vy, šikovně tak odpoutáte pozornost od bříška. Dobrý je také svetr s asymetrickým zapínáním, který silnější vršek těla opticky „rozbije“.

Na fotce: růžový top (F, 320 Kč), kalhoty (F, 550 Kč), svetřík (F, 540 Kč), kabelka s flitry (F, 240 Kč), boty (F, 315 Kč), náramky (F, 140 Kč), hodinky a náušnice vlastní

Tak jste se naladila na krásné fotky, že byste uvítala bonusovou inspiraci? Podívejte se na náš článek XXL bloggerka dobývá svět módy. Jestli jste si byť jen na vteřinku někdy myslela, že se se silnější postavou nemůžete stylově oblékat, tahle holčina vás vyvede hodně rychle z omylu!

Takže žádné výmluvy, ať už máte postavu jakoukoli!

Reklama

Související témata:

Načítám