Hlavní obsah

Zeštíhlete ihned. Pomůže prádlo!

Foto: La Marque

Stahovací prádlo postavu zeštíhlí a zpevníFoto: La Marque

Reklama

Vzpomínáte si na výrok Brigitte Jones, když se chystala na rande? „Dilema – kdybychom náhodou skončili in flagranti, tyhle malinké kalhotky budou vypadat líp. Když si ale vezmu stahovačky, budu mít větší šanci, že tahle situace vůbec nastane.“ Máte stejně jako filmová postava pár kilo navíc? Poradíme vám, jak je šikovně zakamuflovat – za pomoci spodního prádla!

Článek

Pravdou je, že v reálu se české ženy podobají spíše filmové Brigitte než herečkám s velikostí 36 a méně. Těch, které by nechtěly alespoň nějakou partii svého těla zeštíhlit nebo zpevnit, moc není. Je jasné, že nejlepším způsobem, jak vypadat dobře, je nic nemaskovat a místo toho cvičit a jíst zdravě. Někdy se nám ale hubnutí nedaří tak, jak bychom si přály, anebo shodíme, ale se silnějším zadečkem stejně nemůžeme pohnout. Prádlo tvarující postavu je potom skvělým řešením!

Štíhlejší pas díky body

Chcete-li zpevnit prsa, bříško a vůbec celou horní polovinu těla, pořiďte si body. Krásné najdete v řetězci Marks & Spencer nebo v obchodě La Marque, který nabízí široký výběr tvarovacího prádla od značky Cass.

Na foto zleva: La Marque, Victoria´s Secret

Na foto zleva: damske-spodni-pradlo.com, Marks & Spencer

Vyměňte tanga za zvýšené kalhotky

Ve „fitku“ jste se za poslední rok příliš neukázala? Jestliže chcete zpevnit, alespoň tedy opticky, zadeček, můžete zkusit tvarovací push-up kalhotky s nohavičkami Greenice. A nebojte, nemají vycpávky jako push-up podprsenka. Jsou prodyšné, bezešvé a skvěle zformují pozadí. Pro stáhnutí bříška jsou zase ideální kalhotky se zvýšeným pasem. A jestli máte obavy z šílených „bombarďáků“, pak vás uklidníme – dneska už se dělají v důstojnější formě. Nabízí se i krajkové, ale ty mohou být pod některým typem oblečení vidět. Pokud vám malé zpevnění nestačí, existují kalhotky s pasem končící až pod prsy. Ty pak krásně stáhnou vaši siluetu. Přesně takové má třeba značka Plie nebo Triumph.

Na foto zleva: damske-spodni-pradlo.com, Marks & Spencer

Praktické 2 v 1

Skvělé je také univerzální prádlo, které se dá použít rovnou dvěma způsoby. Máte-li problém s vrchní i spodní částí těla, zkuste 2 v 1 top/sukni od značky Cass. Ten vám zeštíhlí jak pas, tak i zadeček, boky a stehna. Záleží jen na vás, jak ho použijete. Nemusíte ho navíc nosit jen pod oblečením, v létě ho můžete nosit samostatně jako top a nikdo nepozná, že jde primárně o prádlo.

Na foto zleva: damske-spodni-pradlo.com, mama-way.cz

Kalhotky proti celulitidě

Natírání se všelijakými anticelulitidními krémy je vám málo? Spousta značek začala vyrábět speciální stahovací kalhotky proti celulitidě! Ty od značky Marks & Spencer obsahují ingredience, které jsou v boji proti celulitidě účinné – kofein, vitamin E a aloe vera. Jsou vetkány do struktury látky v podobě milionů mikrobublinek a při pohybu se postupně uvolňují do kůže. Díky kofeinu prý navíc dochází ke spalování tuků. Zkusíte je na vlastní kůži, nebo si tenhle minimálně sporný „vynález" necháte ujít?

I pánové chtějí mít „vše na svém místě“

Myslíte, že jen my, ženy, toužíme po padnoucím a funkčním prádle? Důkazem, který potvrzuje opak, je pánské spodní prádlo Frigo. To přišlo s na první pohled vtipnou, ale i zdravotně prospěšnou novinkou – prádlem, které má na vnitřní straně kapsičku určenou pro pánskou „chloubu“. To ale není všechno! V kapse se nachází ještě barevná šňůrka, díky které všechno zůstane tam, kde má. A čím že je takovéto prádlo prospěšnější? Pánské genitálie jsou lehce odtaženy od těla, nepřehřívají se a zabrání se i nepříjemnému tření. Tak co, nadělíte je svému drahému pod stromeček?

Na foto: Frigo Trunk

Co říkáte na stahovací prádlo? Sáhnete po něm občas i vy? A přiznáte se, když vám kamarádka říká, že vypadáte štíhleji? Pište nám!

Reklama

Související témata:

Načítám