Hlavní obsah

10 důvodů, proč je fajn mít doma chlapa

Foto: Thinkstock

Život v páru je lidem přirozený, a proto je tak fajnFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Single život, nebo v páru? Jakkoli je svobodný život v mnoha věcech skvělý, s mužem je to prostě lepší. A tohle je deset důvodů, proč je super mít chlapa.

Článek

Když žijete samy, nikdo vás neomezuje, o nic se nemusíte dělit, není třeba vytvářet kompromisy, jednoduše vše si přizpůsobíte tak, jak to vyhovuje jen vám. To je příjemné! Ale přesto je to podle nás s chlapem lepší. Z těchto deseti důvodů.

1. Sex

Že se vždycky najde někdo, s kým si lze tuhle potřebu uspokojit? To jistě, ale vážně vás nezávazný sex, akce na jednu (maximálně na tři) noci a ta trapná rána, budou bavit navždy? Možná zpočátku je to adrenalin a vzrušení, po čase spíš nuda a prázdnota. Mít někoho, kdo je vedle vás každý den, zná vás, vy jeho, to je to pravé!

2. Nemusíte být polochlap

Jakkoli dnešní doba velí ženám, aby byly nejen krásné a sexy, ale také pracovně úspěšné, finančně nezávislé, je to dost otrava. I když umíte vyměnit pneumatiku a přivrtat si poličku, je lepší nebýt polochlapem, ale ženou, která připravuje večeři pro svého samce, který zrovna úřaduje s vrtačkou.

Foto: Thinkstock

Proč si nedopřát ten luxus být jednoduše ženou? A dovolit mužům, aby byli chlapy?Foto: Thinkstock

3. Všechno napůl

Jasně, občas je to dělení se o všechno dost otrava. Třeba když musíte v rámci partnerství své polovičce bez řečí odevzdat půlku svého milovaného dortu. Ale většinou platí, že je fajn mít na těžká rozhodnutí dvě hlavy, na placení složenek dvě peněženky, na sdílení radosti dvě rozesmáté tváře, a v případě smutku rameno, které je vám k dispozici.

4. Nejste zoufalka

Jestli je vám dvacet, jste v pohodě. Pokud je vám ale třicet, nedej bože ještě víc, absence partnera je vašemu okolí podezřelá. I když vy sama jste spokojená, pro většinu lidí jste buď za zoufalku, která má smůlu na chlapy, nebo za potvoru, které jde jen o kariéru, případně jste tak namyšlená, že vám žádný chlap není dost dobrý.

5. Můžete, ale nemusíte

Když jste single, můžete obrážet jeden večírek za druhým, můžete flirtovat, s kým chcete, můžete utrácet, za co vás napadne. Bohužel dost často tyhle věci dělat musíte, i když se vám nechce. Nemůžete si prostě dovolit sedět doma a nic nedělat, protože budete za tuplovanou zoufalku.

Když máte chlapa, taky se můžete bavit, ale nemusíte. Vy se klidně můžete v pátek večer rozvalit na gauči a popíjet víno v županu. Ve vašem případě to bude vnímáno jako pohodový večer s partnerem, ne truchlení osamělé ženy.

Foto: Thinkstock

Láska ženám sluší, tak proč se jí bránitFoto: Thinkstock

6. Nemusíte čelit hloupým dotazům

Rodiče, prarodiče, ale i kamarádi. Ti všichni jsou experti na pitomé otázky jak z filmu Deník Bridget Jonesové. Tak co, už máš chlapa? A kdypak se budeš vdávat ty? Máte-li chlapa, tohle vám nehrozí.

7. Pohoda na druhou

Když najdete toho pravého, bude vám líp. A to i když vám předtím nebylo nijak špatně. Vaše štěstí a pohoda se s tím správným protějškem jen zdvojnásobí!

8. Chlap ženě sluší

Zamilovaná žena září! Má krásnou pleť, zlepší se jí vlasy, usmívá se, prostě jí láska sluší. Správný chlap je proto lepší než ty nejdražší šaty na světě, než šperky s brilianty, chcete-li vypadat dobře, zamilujte se!

9. Štít proti otravům

Znáte to, všude se najde nějaký otravný chlápek, který má pocit, že je neodolatelný, ale pravda je úplně někde jinde. Jste-li vdaná a vaši ruku zdobí snubní prsten, máte vyhráno, nejspíš si vás ani nevšimne. Pokud máte jen přítele, můžete ho použít jako slušný argument.

10. Pomáháte si v rozvoji

Každý je na něco šikovný, v něčem se vyzná, něco mu prostě jde dobře. A aniž byste si to uvědomovala, tyhle své „super schopnosti“ částečně předáváte i partnerovi. A on vám zase ty své. Jednoduše se navzájem rozvíjíte, děláte ze sebe lepší lidi. A to je super, ne?!

A co myslíte vy? S chlapem, nebo bez něj?

Reklama

Načítám