Hlavní obsah

10 nejhorších mužských výmluv při zpackaném sexu

Foto: Thinkstock

Některé výmluvy hraničí s drzostí. A to si muži myslí, že jim je ženy uvěří?Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak zahladit milostný trapas? Nasaďte nevinný výraz a proneste nějakou omluvnou hlášku. Jakou? Inspirovat se můžete u mužů, protože ti svoji neschopnost maskují pravidelně. Takhle!

Článek

Když se v posteli něco nepovede, je dobré obrátit to v humor, radí většina odborníků. Jenže čeho je moc... Občas si muži ze svých milenek dělají „dobrý den“. Takhle omlouvají vlastní selhání!

1. Posun v čase

„Asi po pěti minutách laškování se odvalil, dal si ruce za hlavu a spokojeně oddychl,“ vypráví Sára s tím, že když se na něj nechápavě podívala, zvedl obočí a zeptal se: „Co je? Já myslel, že už jsi dávno byla!“

Jak to je? „Kdosi“ nechtěl přiznat, že myslel jenom na sebe.

2. Špatné informace

„První sex novým partnerem. Ach jo,“ kroutí očima Petra. „Když došlo na orál, nestačila jsem se divit. Lízal mě rychle a krátce – jako jezevčík, až si málem hlavu ukroutil,“ směje se Petra, která zvedla hlavu a sledovala, co se vlastně děje. Co zaznělo éterem? „Četl jsem, že takhle se to ženám líbí!“ Jó? A jakým?

Jak to je? Ne všechno, co se říká, je pravda.

3. Hra na negramotného

„Nikdy jsme se o análním sexu nebavili, natož abychom ho zkoušeli. Asi proto můj bývalý nabyl dojmu, že máme nejvyšší čas,“ svěřuje se Gábina, která si klekla na čtyři a místo obvyklého způsobu milování se dočkala nečekaného „útoku“ na prostor mezi půlkami. Když vykřikla, zasyčel: „Nikdy jsi neříkala, že nemáš ráda anál!“

Jak to je? Srabík se bál nejdřív se zeptat ústně.

Foto: Thinkstock

V sexu může dojít k mnohým nedorozuměním. Chyba je ale hlavně v komunikaciFoto: Thinkstock

4. Nabídka, která se neodmítá

Už jste někdy od muže slyšeli tohle? „Tak co jsem asi měl dělat, když jsi vyplázla jazyk?“ Čtenářka Jana ano. „To mi řekl, když jsem ho začala jazykem dráždit v okolí penisu. Najednou mu vystřelila pánev a vrazil mi ho přímo do krku tak, až mi bolestí vytryskly slzy,“ popisuje Jana.

Jak to je? Ten chlapec špatně chápe…

5. Čistě ryzí motiv

„Byl hrubý, neomalený, přehazoval si mě jako pytel brambor. Měla jsem samou modřinu,“ popisuje Zdeňka vzpomínku na „jednoho takového“ s tím, že když skončili, ukázala svému milenci pohmožděnou ruku. Co on na to? „Chtěl jsem, abys z toho něco měla!“ Šílená výmluva!

Jak to je? Vědí někteří, že pravěké chování je dávno retro?

6. Věc sebekontroly

„Jednou jsem se snažila zbrzdit milence, který nepochopil náznaky toho, že jeho styl ani tempo ,prstění' mi nevyhovuje,“ otevřeně popisuje Katka, která se dočkala následující reakce. „To se nepočítá. Neovládl jsem se!“

Jak to je? To by mohl říct každý...

7. Svedení viny na druhého

„Málo se soustředíš. Polepši se!“ Přesně tohle řekl milenec Lindě, která potřebuje pár minut předehry navíc kvůli potížím se suchou vaginální sliznicí. „Místo toho, aby se mi chvíli věnoval, svedl to na mě,“ krčí rameny Linda.

Jak to je? Za každou nešťastnou ženou stojí její neurvalý milenec.

Foto: Thinkstock

I muži dokážou nepěkně svalovat vinu na partnerkuFoto: Thinkstock

8. Moment překvapení

„Mám citlivá prsa, a proto se kroutím bolestí, když je někdo kouše,“ prvotně vysvětluje Karolína, do které se milenec „zahryznul“ hned při prvním milování. „Vyjekla jsem a hrudník si zakryla,“ říká. Poté, co ho upozornila na předchozí rozhovor na tohle téma, vysoukal ze sebe: „Nečekal jsem, že by to mohlo být tak vážné!“

Jak to je? Od kdy se o ňadrech vtipkuje?

9. Sex jen za zásluhy

„Nezasloužíš si ho, když sis ho nepostavila.“ Za tuhle větu by nejedna žena vraždila! „Už jsem to slyšela několikrát. To musel vymyslet opravdový inteligent,“ vzdychá Marta.

Jak to je? Blbec se blbcem už rodí.

10. Milosrdná lež

„Předčasný orgasmus muže je problém, ale co si myslet o tom, když se hned po výstřiku ozve: Nemáš být tak sexy!?“ ptá se Andrea a dodává: „V tu chvíli jsem u kolen měla seprané tepláky, na sobě tílko s rajskou, kterou mi tam hodila dcera, a v obličeji dva velké uhry.“

Jak to je? Zoufalství má mnoho podob.

A jak se vymlouvá ten váš? Už někdy neuhlídal slova?

Reklama

Načítám