Hlavní obsah

Pohled, který zahřeje? Na 10 nejkrásnějších sportovců světa!

Foto: isifa

James Magnussen by měl chodit výhradně jen v úsporných plavkáchFoto: isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prohledali jsme pro vás stadiony po celém světě – české nevyjímaje –, abychom mezi muži, kteří jsou „samý sval a šlacha“, našli deset nej...

Článek

Mají krásnou postavu, většinou i spoustu zlata a slávy. Jejich fankluby praskají ve švech a i ženy si kvůli nim v televizním programu zaškrtnou sportovní zprávy. To jsou sexy sportovci.

Ryan Lochte

Z fleku by mohl stát modelem pro sochu chlápka, který unese na ramenou celý svět – právě ten svět, na kterém je právě on nejrychlejším plavcem. Kvůli Ryanovi by se vyplatilo podepsat petici za zákon ukládající plavcům povinnost chodit co nejčastěji jen v kraťasech.

Foto: isifa

Ryan Lochte platí nejen za nejrychlejšího, ale i nejkrásnějšího plavceFoto: isifa

James Magnussen

Abychom ale pro jednu perlu nepřehlédli druhou – ve vodě olympijského bazénu se totiž pohybuje ještě jeden krasavec. James sice nepobral tolik zlata, ale co se týče vypracovaného těla a pěkné tvářičky, Ryana docela dotahuje. Na jejich rozplavbu bychom braly volňásky do první řady!

Foto: isifa

Fešáka Jamese Magnussena rozhodně nepřehlédneteFoto: isifa

Tom Brady

Tom dostal označení „nejvíc sexy sportovec světa“ od magazínu The Business Insider. My bychom k tomu bez zaváhání přidali ještě jeden titul: nejvíc sexy taťka. Je totiž až dojemné, jak se věnuje svým dětem – synovi a dceři, které má se supermodelkou Gisele Bündchen, i staršímu synovi z předešlého vztahu.

Foto: isifa

Tom Brady, hráč amerického fotbalu, má oficiální titul nejhezčího sportovceFoto: isifa

Cristiano Ronaldo

Pohled na jeho vypracovanou postavu v reklamě na luxusní spodky zamží pohled mnoha ženám i mužům – ty první rozněžní představa romantických chvilek s tímhle „řízkem“, muže zas představa toho, co jeho nohy dokážou na fotbalovém hřišti s merunou. Obojí city zcela respektujeme!

Foto: isifa

Nikdo nemůže trvdit, že Cristiano Ronaldo není opravdu „kousek"Foto: isifa

Roger Federer

U jeho kolébky stály sudičky v bílých sukničkách. Jinak by Roger nemohl už od tří let vyhrávat snad všechny zápasy, na které ho pustili. Své fanynky si získává nejen chlapeckým vzhledem a slušně vyfutrovaným kontem, ale jistě i svým životním krédem: Je milé být důležitý, ale je důležitější být milý.

Foto: isifa

Roger Federer má sympatické životní krédoFoto: isifa

Usain Bolt

Pokud vás nebere, že se díváte na nejrychlejšího muže planety, ani to, že se mu na krku neustále houpe kus zlata, velký jako dlaň, pak radíme upřít pohled pod to zlato. Zjistíte, že Usain je nádherně rostlý chlap – což do jeho blízkosti přitahuje celá hejna modelek, hereček a módních návrhářek.

Foto: isifa

Usain Bolt si spolehlivě doběhl pro srdce mnoha krásných ženFoto: isifa

Ondřej Synek

Ondru mohou obdivovat i ženy, které jsou zatížené na uniformy. Veslař z Dukly se v ní většinou objeví na nějaké slavnostní akci. Sympatický je od hlavy až po špičku vesla. Body mu přidává i přiznání, že rád vaří a přes svátky se dokáže věnovat sladkému s takovou intenzitou, že přibere i deset kilo! Horší je, že on je narozdíl od nás zas rychle shodí…

Foto: isifa/Lidové Noviny/ Tomas Krist

Ondřej Synek – muž, kterému velmi sluší uniformaFoto: isifa/Lidové Noviny/ Tomas Krist

Roman Šebrle

Ač je jeho vrcholným číslem desetiboj, může si jako jedenáctou disciplínu klidně přidat i lámání dívčích srdcí. Roman je mezi našimi sportovci „sexy idolem“ už léta a vzhledem k tomu, že nestárne, ale zraje, asi mu to ještě dlouho vydrží. Jeho mužná ramena zdobí výložky majora, je totiž nejen sportovcem, ale i vojákem z povolání.

Foto: isifa

Roman Šebrle nestárne, zraje jako drahý koňakFoto: isifa

David Svoboda

Jeho disciplínou je pětiboj, ve kterém doslova zazářil v roce 2012, kdy se stal olympijským vítězem. Spolu se stupni vítězů obsadil rázem i přední místo v žebříčku nejobdivovanějších českých mužů. Zvlášť poté, co se prosáklo, že je bez přítelkyně. Jak dopadl tento zápas o místo v jeho srdci, to nám není známo.

Foto: isifa

David Svoboda vyhrál kromě olympijského zlata i přízeň mnoha fanynekFoto: isifa

Tomáš Berdych

Na kurtech sbírá miliony na výhrách, na společenských akcích zase obdivné pohledy za to, jak mu to sluší v obleku. Trošku minusem je fakt, že už rok a půl randí s Ester – blondýnou, kterou najdete snad na každé fotce hned vedle něj. Ale my jsme vám našli takovou fotku, kde je jen on sám – takže se potěšte pohledem!

Foto: isifa/ Lidové noviny/ Victor Chlad

Tomáš Berdych je sice zadaný, ale to mu pověst krasavce nepokazíFoto: isifa/ Lidové noviny/ Victor Chlad

Kterému sportovci fandíte vy? Napište nám to!

Reklama

Související témata:

Načítám