Hlavní obsah

10 signálů, které říkají: Od tohohle chlapa rychle utečte!

Foto: isifa

Jste zamilovaná? Tak pozor, nespoléhejte se jen na srdce, ale zkuste zapojit i mozekFoto: isifa

Reklama

Jste zamilované, užíváte si s novým přítelem a vše je nádherné. Nenechte se ale milostnou euforií oslepit! Všímejte si věcí, které naznačují, že s tímhle mužem vás žádné štěstí nečeká a lepší je utéct!

Článek

Zamilované ženy nevidí a neslyší a veškeré varovné signály s blaženým výrazem na tváři ignorují. Tohle je ale deset důvodů, proč je dobré daného muže odmítnout!

1. Nesoulad v trávení volného času

On je vášnivý horolezec, zatímco vy máte závrať i na štaflích? Nechlácholte se tím, že svou fobii překonáte, případně on se kvůli vám vzdá své lásky k horám. „Když nebudete mít možnost společně trávit volný čas, jak chcete vybudovat vztah plný radosti?“ ptá se kouč partnerských vztahů Lenka Černá z portálu Mujvztah.cz.

2. Jiné představy o budoucnosti

On touží po životě ve velkoměstě, a vy se spíš vidíte v domku na samotě u lesa? Tak to klapat nebude! Stejné je to i s názorem na svatbu, děti, domácí zvířata či finance. „Pokud máte rozdílné plány, do vztahu ani nechoďte. Dříve či později stejně budete řešit rozchod, protože váš směr bude jiný než ten jeho,“ varuje Lenka Černá.

3. Rozpačitý sex

Neprožíváte bouřlivý sex, máte pocit, že milování s ním je takové nijaké? Tak rychle pryč! Jestliže vám to v posteli neladí teď, už nikdy to nebude lepší! A je jen otázkou času, kdy jeden z vás začne hledat sexuální uspokojení v cizích postelích.

Foto: isifa

Nejste nadšená z toho, jak vám to funguje v sexu? Tak honem pryč, bude hůř!Foto: isifa

4. Dodržování slibů

Měli jste naplánovanou večeři, ale on jde nakonec s kamarády na fotbal? Jednou za čas se to může stát. Ale pozor, pokud dané sliby ruší pravidelně. „To může znamenat, že je nezodpovědný, což není dobrá vlastnost pro vztah, nebo mu na vás či na vztazích obecně zas tak moc nezáleží,“ říká psycholožka Anita Michajluková z Centra zvyšování psychické odolnosti.

5. Neumíte se spolu smát?

Nesměje se vašim vtipům, a ty, co vypráví on, vy pokládáte za trapné? Tak to není dobré znamení! Jak můžete být šťastné s někým, s kým se neumíte smát?

6. Je to sukničkář

Je pro vás věrnost zásadní? Tak nepodceňujte jeho sklony k nevěře. Jestliže mu všechny předešlé vztahy ztroskotaly kvůli jeho záletům, ohlíží se za každou sukní a až příliš často mluví o tom, jak je monogamie nepřirozená, pryč od něj! „Tady bych byla opravdu hodně opatrná a v žádném případě bych se nespoléhala na to, že muže předělám,“ tvrdí Anita Michajluková.

Foto: thinkstock

Nepodceňujte některé projevy jeho chování, mohou toho o něm hodně prozraditFoto: thinkstock

7. Pozor na přílišnou výbušnost

Když se rozčilí, je z něj úplně jiný člověk? Křičí, je vulgární a bouchá do stolu div ho nerozštípe? „Tohle znamení by vás určitě mělo zastavit. Ve slabé chvíli totiž projevuje svou skutečnou tvář, tak ji neomlouvejte a přiznejte si, že není jen takový, jaký se na první pohled zdá,“ radí Lenka Černá.

8. Chce mít poslední slovo

Když jdete do kina, tak na film, který chce vidět on? Když na večeři, tak do restaurace, kde chutná jemu? Když o něčem diskutujete, je to vždy on, kdo má poslední slovo? „Je to signál, že máte vedle sebe člověka, který neumí vytvářet synergii,“ varuje Lenka Černá.

9. Já jsem tady chlap!

Je to macho? Možná jste typ, kterému to tak vyhovuje, jestliže ale patříte k ženám, co by se o domácí práce, právo rozhodovat a podobně rády spravedlivě dělily, zvažte to! Je samozřejmě možné změnit mužovo nastavení, ale nebývá to vůbec lehké a většinou to trvá léta!

10. Bez alkoholu ani ránu

Zná svou míru, nebo se pokaždé zpije do němoty? Neomlouvejte ho, je dospělý, měl by s alkoholem umět zacházet. „Je to berlička, která pomáhá k dobrému pocitu. Ten bychom ale měli mít i bez něj, takže je to signál, že váš nový přítel není se svým životem zcela spokojený. Jednou za čas je v pořádku si vyrazit, ale pravidelné pití pod obraz zdravé určitě není,“ varuje Lenka Černá.

Jak se chováte, když jste zamilované? Přicházíte o rozum, nebo se snažíte být nohama na zemi?

Reklama

Související témata:

Načítám