Hlavní obsah

10 znaků, podle kterých se pozná, že jste letos měli skvělý sex!

Foto: Thinkstock

Začínáte rekapitulovat sex v uplynulém roce? A k čemu jste došli?Foto: Thinkstock

Reklama

Dobré od průměrného se někdy těžko rozlišuje. Jak poznat, že letos vaše milování bylo uspokojivé, či dokonce úžasné? 10 znaků prozradí, že na tenhle „milostný rok“ si rozhodně nemusíte stěžovat!

Článek

Máte-li opravdu skvělý sex, pravděpodobně to víte. Anebo aspoň tušíte. Že ne? Zde je několik aktivit, které prozradí, že rok 2014 pro vás byl erotickým rájem!

1. Umývání erotických hraček

Oplachovaly nebo čistily jste letos vibrátor, dámy? Pak to znamená, že ho používáte! A k mytí nádobí to asi nebude, že?

2. Sex z dobrých důvodů

Už jenom to, že se člověk miluje tehdy, kdy sám chce, naznačuje mnohé. Řada studií publikovaných v odborném časopise Personality and Social Psychology Bulletin uvádí, že když jeden svádí druhého proto, že mu chce být blíž, chce cítit radost z jeho přítomnosti a podobně, zaznamenává větší touhu a spokojenost. Prostě zažívá skvělý sex.

3. Optimální frekvence

Sex dvakrát týdně znamená osobní spokojenost a nárůst imunoglobulinu (bílkovina chránící proti nemocem). Tak to tvrdí vědci z univerzity Wilkes v Pensylvanii. Když se za tímto rokem ohlédnete zpátky, vychází „to“ přesně v této frekvenci? Tak hurá!

Foto: Thinkstock

Častý sex svědčí o chuti partnerů být spolu a sdílet intimituFoto: Thinkstock

4. Milování uprostřed týdne

Frekvence není to jediné, co dělá z dobrého sexu skvělý. Magazín Journal of Family Psychology notes uveřejnil výzkum, který popisuje, že u milenců současnosti se o 76 % snížila pravděpodobnost sexu během pracovního týdne. Pokud k nim letos nepatříte, gratulujte si! Najít si čas na erotiku mezi jednotlivými pracovními úkony chce pořádnou dávku touhy!

5. Neslušné snímky v kurzu

Alex Comfort, britský vědec, lékař a v neposlední řadě autor skandální sexuální bible Potěšení ze sexu tvrdí, že většinu „normálních lidí“ baví prohlížet si pornografické knihy a číst si o sexuálních fantaziích, protože ti nenormální musejí vynakládat tolik peněz a času na snahu potlačit je.

Co jste za posledních dvanáct měsíců viděly a slyšely, dámy? Jestli aspoň špetku erotiky, je na tom váš milostný život mnohem lépe, než si myslíte.

6. Zásoby negližé

Kolik hedvábných kalhotek, krajkových podprsenek nebo saténových košilek přibylo ve vaší skříni? Žádná? Tak to je docela smůla. Osm, deset, patnáct, třicet kousků? Je vidět, že máte zájem o zvyšování vlastního sebevědomí a zpestřování milostného života. Kreativita a chuť ložnicové hrátky zlepšovat patří mezi úžasné schopnosti!

7. Tour de byt

Sex na kuchyňské lince? Ve vaně? V předsíni? Na pračce? To, že se usmíváte na svůj nábytek a máte v živé paměti, jak dobře vám při sexu posloužil, je skvělé znamení. (Ty otisky prstů na obývací stěně jsou výmluvné dost.)

Foto: Thinkstock

Zkoušeli jste to už doma všude? Gratulujeme!Foto: Thinkstock

8. Zvýšená útrata za rekvizity

Lubrikační gely, kondomy, masážní svíčky, aromatické oleje, a dokonce i dětské vlhčené ubrousky pro zahlazení stop… Jo, jo, když je sex skvělý, za tohle se prostě utrácí…

9. „Nemocná“ matrace

Proleželá, sem tam otisk, v rohu neidentifikovatelné mapy po čemsi mokrém. Vypadá takhle váš chrám snů? Asi se po něm prohnal hurikán. Zaplať bůh.

10. Neverbální gesto

Sex? Někdy bohatě stačí, když se při vyslovení tohoto slova usmějete. Proč? No, můžete k tomu něco říct, ale vesměs je to zbytečné. Koutky pozvednuté k výšinám mluví za vše. Žádný stres a dohady. Prostě jen ryzí intimita a spokojenost.

Nějak jste se nepoznaly? Nevadí. Britská sexuoložka Tracey Cox říká: „Umění sexu se dá naučit a zlepšit se v něm může každý. Nenechte si namluvit opak.“ Tak aspoň bude v dalším roce co zlepšovat!

A jaký byl rok 2014 pro vás?

Reklama

Načítám